Nemár baszki, most nehogy bebizonyítsd már nekik, hogy szarok ezek a kérdések. Szard már le, komolyan. :D "Van cigánybűnözés? Van | Nincs". Hát ez valami nagyon kifejező, szinte már zseniális. Tudom, hogy szar, hogy az emberek csak akkor ugatnak ha valami bajuk van, de ha valami jó, akkor néma csönd és nincs látható nyoma a munkád elismerésének, de valahogy ignoráld már a véleményüket. Hiába jár a szájuk, mindenki tudja, hogy ezek a kérdések ilyen nyersen egyszerűen szarok. Azzal meg ne is foglalkozz, hogy ha az újrafoglamazottba kötnek bele. Előfodul, hogy valamire nem gondolunk, vagy nem minden részletre kiterjedően pontos, de azért be tudná határolni mindenki magát ha az opció mögé nézne. Csakhogy lassan kezdem azt gondolni, hogy képtelenek erre. De amúgy ha már itt tartunk akkor frankón jól csinálod, minden kérdésbe Igen/Nem lehetőség aztá' nem kell aggódni a foglalmazás megértése miatt.
ui.: általánosságban beszélek összes eddig előfordult esetről. Speciel én már nem nagyon tartozok a vezetésbe szóval kimondom: szarokrá ha valakinek nem tetszik. Nekem sem tetszik mind. Jön újabb nap. Ha meg mindig szar kérdés van akkor ne gyertek vissza. -.-"