A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VRSDM legjobb baratjanak az apukaja ma 40eves. es tole jottem. es annyi italt toltot belenk amennyi csak fert. es vrsdm reszekg. de ez a azene 😊 sírásos... 😊 sírjatok evelem.
u dont have to listen anybody else but me
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
1.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
mit nem lehet ezen érteni?<#idiota>#idiota>
Pszt.
thx
Pszt.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szvsz nekem, aki nem tölti egész életét itt, tiszta szólásszabadság meg egyenlõség van, a parasztok meg szórakoztatnak.
Pszt.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Szerinted elég demokratikus a fórum?"
mi az, hogy elég? a kérdés alapból azt sugallja, mintha az lenne a normális hogy demokratikus legyen
az interneten ne legyen soha politika
csakhogy ez részemrõl nem kritika, hanem így normális
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem tudom, hogy ki kísérte figyelemmel a Mi kellene az SG-nek nevû topikot, de eléggé durva dolgok történtek kb 2 hónapja. Elkezdõdött egy hullám St irányába, hogy miért nem fejlesztjük az SG-t, valaki belinkelte a Voxinfo ajánlatát, hogy egy tök egyszerû SMS kezelési rendszert ajánlanak, amihez nem kell semmilyen durva honlap átalakítás. Persze emellé érkezett millió ötlet, hogy milyen újítások lennének jók. Erre meg be lett zárva kb egy hétre az a topik. Ez mindent elárul....
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Barátaikat,általuk kedvelt személyek büntetést nem kapnak kihágásokért vagy csak minimálisat,viszont ha valaki olyat ír ami nekem nem tetszik akkor büntetnek,egyes moderátorok itt élik ki a menstruációjukat....
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amúgy ha politizálás miatt törölve lesz ez a hsz, akkor az elsõ opcióra szavazok 😄
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Apánk is megmondta, nincs demokrácia. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
sokszor van úgy hogy egy idióta topicot meghagynak vagy esetleg valamilyen fórum rongáló egyén dolgait elnézik... vagy olyan hozzászólást törölnek ami végülis semmilyen "fórumszabályt" nem sért meg.
#36684: tökéletesen egyetértek. kellene egy egységes büntetõpont rendszer, az lenne az igazságos...
bár azt tudjuk hogy a fórumon nincs szólásszabadság, mivel ittis vannak szabályok amiknek megkell felelni...de azért az egységes büntetés sztem elvárható lenne
A moderátorok gyakran hasraütés szerûen "pontoznak". Nem értem, hogy ha x kap 3 pontot azért mert nyitott egy témát és az olyan már volt, akkor y miért kap csak 1et?
Nem tetszik, hogy a moderátorok haverjai nem kapnak büntetést (vagy sokkal kisebbet), míg egy ugyanolyan hülyeséget elkövetõ egyszerû reg megszívja. Nem értem, hogy az egyiknek miért szabad, és a másiknak miért nem?!