• BB7
    Strapabíró-e? :D Mi az hogy...
    Másfél éve minden 2nap szinte az van/volt rajtam, s az ég egy adta világon: Semmi baja! :)
    Ugye a széle ilyen gumi.. varrott gumi! Na már most, akinek van Converse, tudja; az a gumi k*vára nem strapabíró, mert pár hét és leválik...
    Na már most a Tisza gumija nem csak, hogy ragasztva, de elég rendesen varrva is van!
    Ha behajlítod a lábfejed.. a cipő orra így megtörik, valahogy a Tisza úgy van megoldva, hogy nagyon könnyen hajlítható, de mégse törik meg az anyag. [Én sem jöttem rá hogy..]
    Még egy pozitívumot említenék: Igaz cipőfűzős verzióm van [Van tépőzáras, de nekem az nem tetszik annyira..] és bevallom őszintén, ha életemben 4* kötöttem ki/be már sokat mondtam! :D
    Ki be bújok belőle, a lábam tartja, mégis egy másodperc felhúzni! :D
    Azért, hogy nehogy azt higgye valaki, a Tiszánál dolgozok, s csak el akarom adni... mondanék egy negatívumot is!
    Ugyebár van a cipő külsején egy nagy T betű, s a cipő hátán is! Ami hátul van, az varrva van cérnából, az nekem elkezdett effektív egész hamar bomlani.. öngyújtóval leégettem... azóta semmi baja!
    Még talán, ami sokaknak fájdalmas lehet, az az ára! :/ Én is nehezen vettem rá magam, mikor beszereztem egyet, de utána hetekig alig mertem utcára menni vele! xD

[Ez mint a saját tapasztalatom, lehet valaki másnak 1000+1 problémája volt vele!]