A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Tartom a számat, kiállok mellettük a végsõkig.

Ugyanis a törvény szerint közeli hozzátartozó ellen nem kell vallanom.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mingyá banánt fogsz enni...
mosoporr
Gyurcsány azt mondta csak az mehet dokihoz akinek pénze is van...
amúgy meg 10év alatt 2szer voltam fogorvosnál ennyi.

Benny04
Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek.

Kéne olyan h az adott szavazás, mettõl-meddig volt tárgyalva. (hozz szólásszám)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

CopyKing92
nem voltam még beteg kis korom óta bárányhimlõ óta azt se tudom milyen egy meg fázás O_o

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

dartonita
Csak akkor megyek el ha tappenzes papir kell

Általában kivárok, aztán ha rosszabbodik, talán elmegyek...
Bulykin

A bokám már vagy 2 éve szarakszik:S focizni is csak úgy tudok hogyha agyon van fáslizva meg szorítva...
Nemrég meg allergiás lettem, a szemem fájt néha, elmentem szemészetre mert elõször azt hittem azért fáj mert nem hordom a szemüveget, akkor derült ki h allergiás vagyok;) felírt vmi szemcseppet, azt mondta 1 hétig használjam, ha utána is fáj menjek vissza...a szemcseppre az volt írva h 4-5 hétig használható, én 5 hétig használtam:D 2 hete hagytam abba, néha még mindig szar:S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Ability
Éves mutató a szépséges VRSDM, haladunk felfele. :D
jó munka.

Ability
Meglepi, hogy hova nõtte ki magát a topikod: katt ide. Többieknek is érdekes lehet, amúgy még béta, és pl. az oldal alapú stat egyelõre fals eredményt mutat, mert volt egy hiba a naplózásban, de kb. egy hónap múlva beéri magát...
De nem akárkikhez xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

egyéb: egy évben max 1szer megyek orvoshoz,akkor is vmi megfázás + 4 témazáró kombó miatt

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

Rage47
mi adtunk zsét az altatósnak mégis 1 hétig szarul voltam. s még ha a fejem fájt volna.. de nem annál rosszabb volt:( spórolnak az anyaggal, olcsóbbat használnak...
chhaya
Amikor anno nekem sikerült bejutnom június végén vizsgálatra, és kérdeztem, hogy na akkor mikor is mûtenek? A válasz az volt, hogy decemberre van idõpont... Vizsgálat közepe felé betelefonált valaki, hogy lemondjon egy mûtét-idõpontot, így kerülhettem sorra augusztus végén. Úgy, hogy ott helyben, két percen belül rá kellett vágnom, hogy persze hogy jó lesz nekem az az idõpont. Különben várhattam volna fél évet. :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Hegi90
egyre jobb hírek :|

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pl. úgy tudom nem árt egy 20ast adni az altatóorvosnak, hogy ne olyannal altassanak amitõl 2 napig hasogat a fejed és szarul vagy

mindenhol megy a pénzéhes mocsokság.
Ha nem adtál volna mi lett volna ? Komolyan kíváncsi vok :D Mamám sose ad, bár jogosan, mert elqrták a szemét és semmit se tehet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

évente/kétévente egyszer ha beteg vagyok akkor felíratok egy antibiotikumot amit beszedek és jól szétbassza a beleimet, de egyébként max fogászaton vagyok évente ha valami szar van már megint, meg olyan egy/másfél évvel ezelõtt voltam valami fos vizsgálaton ami a laktózérzékenységet derítette ki.
De egyébként elmondhatatlanul rendkívül nagyon, el sem hiszitek hogy mennyire rohadtul utálom a kórházakat.
Amikor csak tehetem kerülöm, fõleg hogy 19 vagyok és fülzúgásra értágítót írtak nekem, amit szedettek pár napig, aztán már leszartam inkább

ezeket a fos gyógyszereket soha nem szedetik be velem még egyszer, többet árt mint amennyi haszna van
Hegi90
Arról már nem is beszélve, hogy boríték is kellett egy két helyen...
szégyen, de ez van. Meg kell mûteni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rockynhooo
baszod :S:D lehet legközelebb oda megyek törött lábbal és majd 3 hét mulva rakják sínbe <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hegi90
Nekem 1 hónapot kellett várnom a CT-re, a kardiológiára, meg a fõorvosra együtt. Igaz engem mûtenek érettségi után ::DD:ASADS

Sickness
mi van má' ennyire trendi a magas vérnyomás? épp ma voltam laborba meg szemészeten, már csak ultrahang kell ami 1 hónap múlva lesz -.-

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Rockynhooo
na az szép :D még szánalmasabb mint az én két honapom... csak nem tudom akkor ahoz h megvizsgáljanak annyira rosszul kell lenni h a mentõ vigyen be?<#ticking>

VRSDM
szinte mindennel elmegyek ami rossznak néz ki, fejfájással azért nem, vérzõ horzsolások szögbe nyúlás stb-vel sem, de ha komolyabb akkor egybõl megyek!

u dont have to listen anybody else but me

tigeroo
aha énis..most hõemelkedésem van hát pihenek + sokat iszok rá...

majd lesz vmi
NEOreg3
a többséghez tartozom

ha már kurvára nem akar lemenni a lázam, akkor elmegyek, hogy írjon fel valamit, ez az utóbbi 4 évben egyszer történt meg, az is kb 1 hónapja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

daeemoon
Ahogy nézem, itt is panaszkodnak az idõpontok miatt. Annyit tennék hozzá, én mostantól amikor csak lehet, magánorvoshoz megyek - kivéve háziorvos. Eléggé megszívtam a kórházzal (sok fölösleges, erõltetett és nem kellemes vizsgálat, félre diagnosztizáltak, pedig elég lett volna megnézni ultrahanggal), és magánorovosnál jutottak valamire :/

Visca el Barca! Visca Catalunya!

daeemoon
Ha úgy látom, hogy szükséges dokihoz menni, mert nem tudom itthon megoldani a problémát, akkor usgyi! Megfázás esetén általában benyomom magam kamillával, mézzel, jól betakarózok, és másnapra már jobban is vagyok (többnyire) ~ kamillázok :D

immovable
Ne háborogjatok. ABSZURDISZTÁNBAN ez teljesen normális.<#szomoru1>
Még akkor, helyben, februárban. Bõ három hónap a várakozási idõ. Vicc.

Rockynhooo
és mikor kérted az idõpontot ? én tegnap elõtt voltam és mondták ,hogy majd idõpontot kell kérnem... jo gondolom 1 hét max 2 ha sok a beteg, bemegy aszisztens majd kijön és azt mondja Junius 18 az ultrahang a másik vizsgálat meg 19.e :D kérdezem komolyan várnom kell 2 honapot ? mondja igen nem tud mit tenni... annyira nevetséges ,hogy hihetetlen..

2szer akartam lógni a suliból elsõ órákról, elsõ az annyi volt h fájt a torkom, orvos benéz, úristen, egy hétig otthon maradsz, másodszor meg fájt a fülem, azt hallójáratgyulladásom volt... de ha nem akartam volna lógni el se mek :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

elitehun
cicai
Ha igazolás kell bmikor megyek:D, egyébként megy a tököm.......

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ha beteg vagyok, elmegyek. Komoly betegségem utoljára tavaly nyáron volt. Most februárban viszont volt egy magas vérnyomásos idõszakom, akkor elmentem kivizsgálásra. Laborom tökéletes, azt mondta az orvos, hogy egyetlen egy cuccból van több a normálisnál, de az meg pont valami védõenzim, így ez még fasza is. Kardiológia még hátravan, szánalmas, de május végére van idõpontom. Fogorvosnál viszont gyakori vendég vagyok -.-

chhaya
Sajnálom magam. Gyógyszert csak akkor szedek, ha nagyon szar. Kivárom, míg elmúlik. Dokihoz nem megyek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Shifter

&#3232;_&#3232;

kovacsgellert

MR ME
3 éven belûl 1x voltam dokinál, akkor is csak vér/vizelet laborra, am sose megyek el, megoldom itthon ha vmi gond van, de kisebb/nagyobb megfázásoknál nem szokott több lenni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kicsikiraly
Egyéb: nagyon ritkán vagyok beteg, olyankor is max influenza amit elkapok. Az ilyen kis náthákat meg vagy kibírom és kikúrálom magamnak, vagy elmegyek dokihoz igazolásért, de a kikúrálás ugyanaz.

DFTBA &#3232;_&#3232;

DJKonya

Apám meg olyan hogy csak legvégsõ esetben megy dokihoz. Vagy két éve volt hogy bementünk látogatóba a kórházba és apámnak nagyon fájt a torka de õ nem akart elmenni a dokihoz de már levegõt néha alig tudott venni és beszélni is alig tudott. Szerencse hogy keresztapám aki apám öccse ott dolgozik a kórházba és átmentek a fül orr gégére hogy megvizsgálják ott pedig azonnal kivették a manduláját, azt mondta a doki hogyha ezt most nem veszik ki nem éli meg a reggelt..:S Most hogy sofõr huzatot kapott és hazajött egyik reggel és akkor már húzódott el az arca, azt mondja áá nem kell elmenni dokihoz... Elment dolgozni reggelre mire hazaért teljesen lebénult az arcának bal fele végül is arc ideg gyulladása vagy bénulása van de szerencsére csak ideiglenes. Nagyanyámnak is amint fáj a feje orvoshoz kell mennie mert neki meg már 2 agyvérzése volt... Barátnõmnek is azt mondták a baleset után miután hazaengedték hogy amint érzi hogy fáj a hasa vagy a feje azonnal be kell vinni a kórházba mivel súlyos koponya és belsõsérülései voltak a törések mellett. Szerencsére nekem még a 2 mûtéten kívül nem volt komolyabb gondom:)

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Lullaby
Nagyon nem csípem az orvosokat, csak a legvégsõ esetben megyek el, de akkor is morcosan leginkább.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Egyéb: kifejtem lentebb.

Két éve úgy elestem, hogy fájt 2hónapig a bordám.
Mondta mindenki, hogy menjek orvoshoz, de leszartam mert itt olyan nyomorékok vannak, hogy elmegyek hozzájuk azzal hogy fáj a hátam,
azt mondja a doki végére hogy vakbélgyulladásom van<#idiota>

Zetorg

múltkor úgy görcsölt a gyomrom, hogy két napig nem aludtam...
elmentem ügyeletre, mondta a nõ, hogy lehet vakbél, de menjek haza. ha rosszabbodik, menjek be. szerencsére elmúlt :D

Rockynhooo
jah szoltak a pia miatt is :D ggt vagy mi a rák elég magas volt , meg a glükóz (ezért küldtek vmi kettõs vércukor tesztre) , igen a koleszterin is magas.