A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis a törvény szerint közeli hozzátartozó ellen nem kell vallanom.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
amúgy meg 10év alatt 2szer voltam fogorvosnál ennyi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A bokám már vagy 2 éve szarakszik:S focizni is csak úgy tudok hogyha agyon van fáslizva meg szorítva...
Nemrég meg allergiás lettem, a szemem fájt néha, elmentem szemészetre mert elõször azt hittem azért fáj mert nem hordom a szemüveget, akkor derült ki h allergiás vagyok;) felírt vmi szemcseppet, azt mondta 1 hétig használjam, ha utána is fáj menjek vissza...a szemcseppre az volt írva h 4-5 hétig használható, én 5 hétig használtam:D 2 hete hagytam abba, néha még mindig szar:S
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De nem akárkikhez xD
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"Heroes never die. They just reload.\"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
mindenhol megy a pénzéhes mocsokság.
De egyébként elmondhatatlanul rendkívül nagyon, el sem hiszitek hogy mennyire rohadtul utálom a kórházakat.
Amikor csak tehetem kerülöm, fõleg hogy 19 vagyok és fülzúgásra értágítót írtak nekem, amit szedettek pár napig, aztán már leszartam inkább
ezeket a fos gyógyszereket soha nem szedetik be velem még egyszer, többet árt mint amennyi haszna van
szégyen, de ez van. Meg kell mûteni.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
u dont have to listen anybody else but me
ha már kurvára nem akar lemenni a lázam, akkor elmegyek, hogy írjon fel valamit, ez az utóbbi 4 évben egyszer történt meg, az is kb 1 hónapja
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Visca el Barca! Visca Catalunya!
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
DFTBA ಠ_ಠ
Apám meg olyan hogy csak legvégsõ esetben megy dokihoz. Vagy két éve volt hogy bementünk látogatóba a kórházba és apámnak nagyon fájt a torka de õ nem akart elmenni a dokihoz de már levegõt néha alig tudott venni és beszélni is alig tudott. Szerencse hogy keresztapám aki apám öccse ott dolgozik a kórházba és átmentek a fül orr gégére hogy megvizsgálják ott pedig azonnal kivették a manduláját, azt mondta a doki hogyha ezt most nem veszik ki nem éli meg a reggelt..:S Most hogy sofõr huzatot kapott és hazajött egyik reggel és akkor már húzódott el az arca, azt mondja áá nem kell elmenni dokihoz... Elment dolgozni reggelre mire hazaért teljesen lebénult az arcának bal fele végül is arc ideg gyulladása vagy bénulása van de szerencsére csak ideiglenes. Nagyanyámnak is amint fáj a feje orvoshoz kell mennie mert neki meg már 2 agyvérzése volt... Barátnõmnek is azt mondták a baleset után miután hazaengedték hogy amint érzi hogy fáj a hasa vagy a feje azonnal be kell vinni a kórházba mivel súlyos koponya és belsõsérülései voltak a törések mellett. Szerencsére nekem még a 2 mûtéten kívül nem volt komolyabb gondom:)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Két éve úgy elestem, hogy fájt 2hónapig a bordám.
Mondta mindenki, hogy menjek orvoshoz, de leszartam mert itt olyan nyomorékok vannak, hogy elmegyek hozzájuk azzal hogy fáj a hátam,
azt mondja a doki végére hogy vakbélgyulladásom van<#idiota>#idiota>
múltkor úgy görcsölt a gyomrom, hogy két napig nem aludtam...
elmentem ügyeletre, mondta a nõ, hogy lehet vakbél, de menjek haza. ha rosszabbodik, menjek be. szerencsére elmúlt :D