Az egyik az Etnies. Az másik valami 'és' logót visel. A bőrcipőm márkájáról fingom nincs.
Tojok a márkára, az a lényeg, hogy jó fazonja legyen a cipőnek (ne legyen huplilia és varrással tele). Gigászi erőfeszítés normális cipőt találni nekem. 7 év után sikerült olyan bőrcipőt találom, ami majdnem pont olyan fazonú, mint a régi cipőm...
Vicc az, amit ma divat címszó alatt művelnek. Egy rakás szar terméket gyártanak. Egy Westend méretű létesítményt végigjárva szinte képtelenség olyan cuccot találni ami nekem megfelel. Normális polót az egész Westendben nem találtam. Durva mi?
Nehogy már az finnyásságnak számítson, hogy nem akarok 3-6 színben popmázó cipőt / inget / stb. felvenni ami még olyan elbaszott alakú vagy szabású, hogy okádni tudnék. Rajtam nem állnak jó ezek. Az új hullám a polóknál a kivágott nyak. Miért? Ja, és 4-8 ezer forintért olyan szar nyúlós és műszálas tapintású anyaból van, hogy én 100 forintot sem adnék érte. A turkálóban és kíani pólók között harmad vagy negyed annyiért lehet normális egyszínű fehér polót találni.
Mi ha ez nem droidság csúcsa a forgalmazók részéről? A másik hely ahol stabilan jó polót lehet vennni a BME ajándékboltja. Kemény mi?