A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Úgyse lesz lesz semmi :D Elküldünk 1 szar üzenetet azt 300ezer év múlva pedig vissza jön a válasz hogy: tessék?
ಠ_ಠ
Tehát szegény ET sosem fogja látni Isaura-t és a Dallas-t. :(
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
pl bal kezes vagy v jobb meg hasonló napon nem is szavazok, h ne emelkedjen a szavazatok száma, mert a végén még azt hiszik h 250 szavazat? ez aztán a jó kérdés!...
sõt, ability, úgy kéne, hogy az egyéb/leszarom/üres szavazás/már szavaztam/csak az eredményt mutasd" kat. ne is kapjon pontokat/százalékot :DDDDD
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
meg téleg milyenmár hogy "nem érdekel", nemkell bejönni basszus!
jól néznénk ki ha mondjuk elmennék a szoláriumba, benyögném hogy "nem érdekel" és kimegyek...
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
csak elég sok rinyapina van, akik minden szaron értetlenkednek, meg leszarják...
Tegnap mûszaki órán mivel az osztályfõnököm tartja pont a 21. század címû sorozat vagy mirõl volt szó és tanár kérdezte hogy mi lenne ha most megjelenne 10 Miskolc méretû objektum. Haverom elhúzza a függönyt, kinéz az ablakon, azt mondja -"hát én lelõném õket cigivel azt mennének haza" <#idiota>#idiota>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
legalább teis gyakorold a vélemányalkotást<#wow3>#wow3>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
(az más kérdés hogy elég régóta adjuk a hírt magunk felõl,de ez az idõ vajmi kevés távolság megtételére elég -mármint a világûrhöz viszonyítva)
bár ha jól tudom eddig a "hallgatózással" sem mentünk semmire
Szal én arra nyomtam hogy már úgyis tudnak rólunk (ha vannak és miért ne lennének).
Baromság
mért ne lehetne olyan, h vki kurvanagy ívben fosik a kérdésre?
lehet csak pont ma nincs olyan hangulatban, h ezen töprengjen...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szegénységi bizonyítványt állít ki magáról aki arra kattint, mert ha nem érdekli akkor ne szavazzon és kész
érdemesebb lett volna egy "Nem tudok válaszolni a kérdésre" választást megadni "nem érdekel" helyett
minden bizonnyal kell egy értelmi szint hogy az embernek legyen véleménye egy ilyen kérdésben
pinád veres? :D
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Most ez ki a faszt érdekel már nemazért??!!
Ha lenne akármilyen értelmes és civilizált lény rádiós távolságban, már rég észrevettük volna egymást...
nem tud az ember ülni a seggén :)