• ba32107
    Ha neked ez így értelmetlen, akkor te sem vagy képes értelmezni a fokozatokat. Sajnálom, de úgy ahogy volt én nem fogom berakni a kérdést, mert nem jó és kész. Az üzenetet nem neked írtam oda, hanem a többi adminnak, hogy akárki berakja, ne felejtse el átdolgozni.

"miért nem lehet a kérdezőt bevonva átírni"

Lehet. Erre való a panasztopik. Nem csak bámulni kéne, hanem látni is, ott van egy rakás link a szavazatok alatt. Nem igaz, hogy ennyi ideje ide jársz, és nem tűnik fel. Ha ennyire nem foglalkozol a topikkal, akkor meg nem értem, minek háborodsz fel ezen. Mellesleg nehogy már mi fussunk mindenki után, aki valaha kérdést küldött be. Ha beküldesz egy kérdést, kövesd a sorsát ha érdekel, és ha változik, és nem tetszik akkor szóljál. Ha meg nem érdekel, akkor ne panaszkodj amikor bekerül.

"alapvetően leszarom, hogy mit tesztek ki
    ez az egész csak játék"

Ilyen hozzáállással akkor nem értem, minek fröcsögsz 10 hozzászóláson keresztül ilyen jelentéktelen dolgon, hogy aztán nyilvánvaló szőrszálhasogatásba kezdj (IP cím, stb).

#52563: te meg ne nyalj segget.

Komolyan már rohadt unalmas az állandó panaszkodást. Pozitív visszajelzés nem igen van, de remélem az az állandó párszáz szavazó hasonlóan gondolkodik, mint mi, adminok. Amíg csak egy-két (nyilvánvalóan kötekedni szerető) random ember panaszkodik, addig azt hiszem mi jól végezzük a dolgunkat.