• Ability
    #52558: Fél óráig azonos IP-ről lehet szerkeszteni. Ha üzenünk, akkor általában indoklással együtt el is utasítjuk a kérdést, sokszor odaírjuk, hogy küldjétek be újra jobban kidolgozva.

#52560: Jajjmár, minek írnánk ki? A legtöbb kérdés ha úgy kerülne be, ahogy beküldték, már rég nem látogatná senki a topikot, vagy minden nap az lenne, hogy "szar az egész, miért nincs ilyen-olyan opció?". Fogadd el, hogy az emberek kurvára nem gondolnak mindenre, és rohadtul nem dolgozzák ki a kérdéseket, ami persze nem baj, de ha úgy gondoljuk, hogy valami hiányzik belőle, akkor hadd tegyük már hozzá. Az megint más, hogy néha mi sem érünk rá, és nem mindig vannak teljesen jól eltalálva a fokozatok, de baszki, az idejárók jelentős része is annyira egységsugarú, hogy sem a virágnyelvet, sem a mondanivalót nem szűrik le, csak értelmezik a szavakat egyenként, de az utalások, a teljes mondanivaló nem jön le nekik. Amúgy meg nem is az a célja az ötletes oldalnak, hogy pont az kerüljön be, amit ti küldtök. Persze, ha egy nagyon jó kérdést és jó válaszlehetőségeket adtok meg, akkor nem is nyúlunk hozzá, de általában csak az ötlet a lényeg, mert kidolgozni nem szoktátok túlzottan.

#52563: Rundi, te rohadt gyorsan hallgass el, vagy kidoblak mint macskát szarni, mert már elegem van belőled. Álszent, képmutató fikagép. Múltkor került be egy kérdésed, kicsit kiegészítettem, meg finomítottam rajta, hogy ne legyen már annyira fajgyűlölő. Jött egy gyerek, beidézte az egyik opciót, majd hozzátette, hogy a kérdésírónak fingja nincs az egészről, és hogy mennyire szélsőséges. Jöttél nagypofával, hogy hát igen, mekkora szánalom, te küldted be a kérdést, és én teljesen átfogalmaztam, és hogy mekkora nyomorék vagyok. Csakhogy az volt a slusszpoén, hogy pont ahhoz az opcióhoz hozzá sem nyúltam, de nagyon verted magad. Szóval most figyelmeztetlek: vagy normálisan, lázítás nélkül fórumozól, vagy 1.: kibannollak a szavazóból, 2.: berakok egy scriptet a topikba, amitől még olvasni sem fogod tudni.

#52564: adathalászat, mi? Tudod te mit jelent? IP címek, tudod te mire jók azok? IP-ért biztos nagyon sokan kapkodnának, baszki, ez nem email, hogy el lehessen adni, vagy szpemmet küldjek rá. Ilyen botnet hálózatot meg csak nem fogok tán támogatni. Komolyan, eszem megáll rajtatok, mennyire szánalmasok vagytok, hogy ér valami kis negatív hatás, aminek jelentősége nincs, de aztán jöttök nagypofával verni magatokat és minden ami eszetekbe jut befossátok ide, hogy megmondjátok a frankót. Nem fogok felhasználni senki adatát, és az egész névtelen, csak olyan adatokat rögzítek, amire szüksége van a rendszernek a működéshez. Amíg nem ér titeket semmilyen negatív adatkezeléssel kapcsolatos probléma, addig tegyetek már egy szívességet légyszi.

Egyéb kérdés?