• Lacee86
    Nagyon örülök, h ilyen nagy az érdeklődés a mai téma iránt. :) Szerény személyemtől származik a kérdés és az opciók, kivéve az uccsó; az át lett variálva. Mosolyt csalt az arcomra, h ezekszerint a panelház nem lakóház? :)
    Na, egyébként nekem a modern, minél egyszerűbb formájú, de szép arányú, igényes homlokzattal és anyagokkal, profin megtervezett házak jönnek be.

Az eddigi képek közül nekem tetszenek:

#52335 3. kép: Azt hozzáfűzném, h ahhoz nagyon bonyolult problémákat kell ám megoldani, h ez a ház így nézhessen ki. Nem Praktiker csináld magad, az 100%.

#52357: Frank Lloyd Wright-tól az ún. "Vízesésház", ha vki netán nem tudná a nevét. A mai napig az egyik leggyönyörűbb modern ház, példa értékű, ahogy viszonyul a környezetéhez.

#52372: Ezek a konzolszerkezetek (tehát, amik "kinyúlnak", mint ha nem lenne megtámasztva semmivel) merészséget adnak a háznak, ez nekem nagyon bejön.

#52376: Nem is maga a ház olyan nagy durranás, de így ez a kép nagyon megnyerő.

Nagyjából ezek. #52360-hoz annyit fűznék, h ez nekem már túlságosan bonyolult; kicsit következetlennek tűnik, és emiatt szétesik a kompozíció.

Végül legyen egy
    példa tőlem is. Érdemes böngészgetni amúgy ezt a honlapot, sok házikó (nemcsak lakó, hanem egyéb épületek) található rajta; rossz és jó példák egyaránt.