De nem úgy billegett, hogy én billegtem vele. A szék lábai el voltak deformálódva, ha normálisan ülök rajta is billeg, meg olykor csikorog. Am nem csak engem szúrtak ki ilyenért, általánosban szintén egy idegbeteg tanárom volt, csak az nem úgymond ideges és feszült lett, hanem nem tudom, egyszerűen csak minden külső tényező zavarta. De amúgy tényleg volt valami idegi alapú baja, 30 kg volt általánosban, egyik nap láttam utcán, már annyi sincs, azóta már bottal jár, meg sokadjára jön ki kórházból. Szóval nem akarom én bántani, de jól felbasztam magam rajta, amikor bent ülünk, valami apró zörej van, amit meghallani alig lehet, és rögtön leugat, utána valaki más meg hátrébb akarta tenni a széket, és csikorgott kicsit, őt is lebaszta, aztán így ment sorba az embereken, de az a poén, hogy mindenkit lebaszott, amikor ilyen tök halhatatlan zörejek jöttek akkor is. Komolyan nem értem miért vett körül ennyi ilyen tanár, de tényleg sok volt. :D Leginkább általánosban, középben csak az az egy, akit előbb meséltem.