A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem az az erõs, aki így vezeti le az energiáját, hanem az, aki vissza tudja fogni magát. Az az erõ.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
egyébként meglepõ, hogy mennyi verekedõs nõ jár ide. <#idiota>#idiota>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ok:nõvérem
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
ha nem éppen úgy viselkedne mint egy nõ, akkor nagyon meggondolnám...de inkább akkor sem! ahhoz nagyon nagy hülyeséget kéne csinálnia vagy nagyon fel kéne idegesítenie szerintem
pl leakar szúrni vagy mittom én :D veszélyezteti a péniszem egészségét :D
ಠ_ಠ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
BK-ban pont most volt egy példa. Az én verdámat ha eladná a csajom, addig ütném míg meg nem hal.
ha fegyverrel támadna rám gondolkodás nélkül....
egyébként meg nem
()() (^^)
De azt nem írom le, mert még a végén perverznek gondoltok ^^
Ha a családomra vagy rám támadna ugyan arra számíthatna mint egy férfi.
Emancipáció van nem? Egyenlõséget akartak.<#vigyor1>#vigyor1>
Ha olyan a szitu semmi sem tartana vissza, hogy még egyszer megtegyem.<#eplus2>#eplus2>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az számít, hogy a húgommal verekedtünk kiskorunkban? xD
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
De ehhez télleg olyan kéne, hogy megütné a gyerekemet, vagy bántalmazná vagy ilyesmi. Tehát én (szerintem) a nem ellenem hanem a párom, (majdani) gyerekem ellen elkövetett fizikai sérelem hatására tennék ilyet. De lehet, hogy ekkor sem...Nemtom...
Þór vígi þessi rúnar
\"Heroes never die. They just reload.\"
lányok labdáztak mögöttem és a lábamhoz gurult a labda, gondoltam visszasarkalom, de szegény lány már éppen nyúlt érte:\
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ale Alonso! poppe fan club™
http://gaborszantai.co.uk/
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Ha késsel jön felém, persze, hogy védekezik az ember...
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.