A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Mintha valami Szenszej mondta volna <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Motoroj
Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem.

Nem az az erõs, aki így vezeti le az energiáját, hanem az, aki vissza tudja fogni magát. Az az erõ.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

QuippeR
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán elõfordulna. (Például ha megütnek, akkor visszaütök.)

egyébként meglepõ, hogy mennyi verekedõs nõ jár ide. <#idiota>

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

milk4
Igen, de csak akkor, ha okom van rá.

Ok:nõvérem

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

broman191
"Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán elõfordulna."

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kovacsgellert
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán elõfordulna.

Littlepig13

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Rockynhooo
Egyszer fordult meg a fejembe mikor kocsmába voltunk áltunk a pultnál és ott volt egy csaj akit nagyon utálok és az elõttem álló srác véletlen nekiment az meg megfordult és elkezdett kiabálni velem h miért tapogatom meg fogdosom meg uristen... eléggé szégyenbe hozott haverok meg ismeretlenek elõtt miközben csak álltam egy helyben. akkor nagyon felment bennem a pumpa de megfordultam és kimentem :D De soha nem tennék ilyet csak akkor ha rámtámad késsel vagy vmi :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tommygear
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán elõfordulna.
Shifter
Van az a mondás: "A lányokat nem ütjük, csak rúgjuk" :D:D:D:D:D:D

&#3232;_&#3232;

Darukezelõ
"de így van jól." Az jó, ha az emberek visszaélnek különbözõ dolgokkal? Szerintem eléggé undorító dolog, ha valaki visszaél valamivel.

clio1616v
Nem csak ezzel... de így van jól.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

atlagember
Az a baj, hogy ezzel visszaélnek a nõk.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

tigeroo
Esetleg megfordul a fejemben a düh miatt, de nem tenném meg.

ha nem éppen úgy viselkedne mint egy nõ, akkor nagyon meggondolnám...de inkább akkor sem! ahhoz nagyon nagy hülyeséget kéne csinálnia vagy nagyon fel kéne idegesítenie szerintem
Shifter

pl leakar szúrni vagy mittom én :D veszélyezteti a péniszem egészségét :D

&#3232;_&#3232;

clio1616v
Ja :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Hádde a barátoköztben el tudta adni, szóval simán megtörténhet -.-

Aham....lenyúlja a slusszkulcsot és eladja feketén :D

Trisztin
Már ütöttem meg nõt... de mivel nõ vagyok,számomra ez nem akkora bûn... ;)

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

clio1616v
Nem tudja eladni, kulcs nálad van és a papírokhoz is tulajdonodi aláírás kell az adásvételihez + forgalmi is nálad van törzskönyv stb.

Agyonvernéd?elmebeteg vagy?/nem ütöttem meg és valószinûleg nem is fogok.

89
te sem vagy százas

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

BK-ban pont most volt egy példa. Az én verdámat ha eladná a csajom, addig ütném míg meg nem hal.

sambauer
:D

9.68%

Turn Me On Dead Man

Errõl eszembe jutott a Katona c. film, amikor Kurt Russel lelövi a csecsemõt tartó nõ papírbábuját :D

Extrém helyzetben igen. Például egy gyerekgyilkos szociopata némber leköp, és szidja az anyámat.

Picar77

ha fegyverrel támadna rám gondolkodás nélkül....
egyébként meg nem

()() (^^)

tugyiti
Nõ vagyok és ütöttem már meg nõt.
clio1616v
Viszont férfit, gyereket és állatokat soha ;)

clio1616v
Mondjuk így jobban belegondolva van olyan helyzet, amikor megütnék nõt :D

De azt nem írom le, mert még a végén perverznek gondoltok ^^

immovable

Ha a családomra vagy rám támadna ugyan arra számíthatna mint egy férfi.
Emancipáció van nem? Egyenlõséget akartak.<#vigyor1>
szjuca
Már ütöttem meg nõt tizenévesen, és nõ vagyok.

Ha olyan a szitu semmi sem tartana vissza, hogy még egyszer megtegyem.<#eplus2>

89
naja...lefegyverezni egy bozótvágóval hadonászó elmebeteg nõt...<#wow3>

GregSB
Soha. Még ha késsel támadna rám akkor sem. Próbálnám lefegyverezni és lefogni.

BlackShadow
nem hiszem,h idáig fajulnék.. viszont edzésen már sokszor kerültem össze csajokkal, de ott vissza is ütnek, szal gondoltam a "már ütöttem meg nõt" nem igazán ebbe a kategóriába tartozik :D

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

MR ME
nem hiszem h idáig fajulnék

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

89
ha késsel támadna rám még szép :) amúgy még csak haragudni sem tudok másokra igazán, szóval nem...

az számít, hogy a húgommal verekedtünk kiskorunkban? xD

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Carlos

De ehhez télleg olyan kéne, hogy megütné a gyerekemet, vagy bántalmazná vagy ilyesmi. Tehát én (szerintem) a nem ellenem hanem a párom, (majdani) gyerekem ellen elkövetett fizikai sérelem hatására tennék ilyet. De lehet, hogy ekkor sem...Nemtom...

Þór vígi þessi rúnar

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

NEOreg3
sosem ütnék meg nõt, ennek ellenére véletlenül "rúgtam már szájba nõt"

lányok labdáztak mögöttem és a lábamhoz gurult a labda, gondoltam visszasarkalom, de szegény lány már éppen nyúlt érte:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem...

zsutyesz
Tartózkodom, nõ vagyok. - de már ütöttem meg nõt <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

vedekezes kozben nem kell utni, az mar tamadas:-)

http://gaborszantai.co.uk/

CopyKing92
nvéremet meg üthetem nem? :D szemétkedik velem a tezsvírem.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tigerbácsi
s mi van ha parancsba adják? akkor az hova tartozik? :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Treblakos

Ha késsel jön felém, persze, hogy védekezik az ember...

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Benny04

clio1616v
Nem ütök meg senkit.