• Ability
    Nekem a kedvencem az volt, amikor az egyik tanárom idegbeteg volt, aztán egyik órán látom remegő kézzel jön be, majd elkezd magyarázni, de szar volt a székem, billegett, meg csikorgott, aztán egyszer kicsit nagyobbat szólt, és leüvöltött a gecibe. Mondtam neki, hogy hát most én mit csináljak neki ha egyszer szar, mondom akkor idehozok egy másikat. Nem nem, maradj ott, csak legyél kussba. Na ez után megint szólt egyet, és olyan idegbeteg lett, hogy nem tudott megszólalni, csak állt ott, és remegett az egész teste, a keze, meg a feje is föl le járt, én még olyat nem láttam. :D Nemsokkal ezután felfüggesztették idegösszeroppanás miatt, mi meg kaptunk egy új tanárt, aki tényleg nagyon értette a dolgát és jól oktatott. Amúgy az a szék egyáltalán nem szólt nagyot, nem volt zavaró. És eskü én ilyen szar tanárokkal vagyok megáldva, általánosban is volt egy pár ilyen, hogy érted tényleg szar volt a szék, és próbáltam úgy "egyensúlyozni" hogy ne adjon ki hangot, de amikor volt valami sem volt zavaró, de faszom ezeknek mániájuk volt és 5 percenként fenyegetőztek, hogy kizavarnak. :D