• autoszimulator
    :D szerintem a legkeményebb dolgok részegen, alvás közben történnek. Azaz a keltést követően. Volt hogy balatonon felkeltem, simán kiszolgáltam magam a hűtőből, le is zuhanyoztam, valakinek törölközőjébe megtörölköztem, majd mikor nyitok be haveromhoz (vagyis arrafelé, ahol az IGAZI nyaralójukban aludni szoktak), és bent feküdt egy csaj. Odamentem, meg is simogattam, mondom haver nője, de hol lehet haverom.
    Na csaj felébredt, sikított, én is azt tudtam volna, mert még sose láttam :D Néztem körbe, kijöttek mások is a sikoltásra, nem ismertem senkit, csak egy tagot, őt is távolról, s mint kiderült, nem voltam olyan állapotban, hogy elmenjek a nyaralóig, így náluk aludtam, aki mellesleg haver munkatársa volt. De semmi nem rémlett, mivan, hol vagyok, vagyis nem merült fel bennem, hogy nem jó helyen...

Itthon meg egyszer muterom jött be megnézni, mi van velem, mert "korán" hazatértem buliból, kicsit ittasan, és mikor ott kérdezgetett, azt hittem egy csaj a buliból, és mint másnap kiderült, csak mondtam neki, hogy nem akarok tőled semmit, nem érdekelsz, nem kívánlak most, meg még kitudja mit, amit inkább el sem meséltek :DDD