A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
Traktor :DD

cicai
Egyre jobb kérdések:)
Grat a kitalálónak<#eljen>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ja. autos gammákat Joyal tolom ágyból, de ritkan jatszok ilyesmivel.

Ülve gépezek, de filmet nézni fekve szoktam.

Néha ülve filmezek.

Goruck
kutyapóz

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

sweech
ülve gépezek, de filmet nézni ülve szoktam

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Mersant
"legyen nálam butább,természetesen:D"

na ilyet talalnod az igazi kihivas <#ravasz1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

"Amikor otthon vagy, a saját gépednél."

Sajat milyen gepemnel?
Rotacios kapa vagy mosogep?

http://gaborszantai.co.uk/

Fekve. Van két keményfedelû régi mesekönyvem, leteszem az ágyra, arra rá a laptopot, hogy legyen némi hûtés is, azt hadd szóljon :D

bogyoka
Ülve gépezek, de filmet nézni fekve szoktam

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

tigeroo
ülve, ofkóz
netezni azt ülve.
játszani,filmet stb nézni fekve.
tehát inkább fekve,lusta vagyok

Nem gyenge az idegrendszerem:D

Türelmes ember vagyok és tûrõképes:D.

Shifter
Egyéb pozícióban.

Lecsúszok a fotelba és ilyen félffekvõülõ pózba :D

&#3232;_&#3232;

Shifter
"deszkáscipõt hord :DD"

az úgy néz ki mint amit az oviba csinálnak fogpiszkálóból meg gesztenyébõl embert... 2 nagy gesztenye láb 2 fogpiszkáló láb... amúgy az jó néz mi de mikor csõ gatya van rajta és úgy deszkás cipõ az LOL :D

amúgy engem a mûkörmös pinák tudnak megõrjíteni :D

&#3232;_&#3232;

VRSDM
ülésfekvésbe fekszem a széken, lábam meg az asztalon.

u dont have to listen anybody else but me

Ülve természetesen.

poppe
kocsmában pókergépezni állva... ja, leírás?... otthon nincs játékgépem <#rinya>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Carlos
Ülve természetesen.

Þór vígi þessi rúnar

elitehun
Ülve természetesen.

kovacsgellert
Ülve természetesen.

zsutyesz

Állva? Azt megnézném <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Carlos
Ezzel teljes mértékben egyetértek!
Mondjuk ha Rundstedt17 kifog egy ilyen virnyákolóst lehet, hogy annyira megzakkan, hogy puzi-e lesz belõle...

Þór vígi þessi rúnar

zsutyesz
ilyet hamar fox találni, túl sok van belõlük...sajnos. <#vigyor>

zsutyesz
Még szûz, de már jól tud fõzni?!?!? Az egy vénlány <#vigyor>

"legyen nagyon szép és TÉNYLEG NAGYON"
Szerelmes voltál e már?
"hisztizzen sokat,anélkül nagyon hamar meglehet unni,szeretem ha folyamatos figyelmet igényel vagy besértõdik minden apróságon"

Szerintem még barátnõd sem volt. Eleinte teljesen jó, aranyos, és ja, amig a "fellangolas" ottvan benned, addig kurvajo, hogy "figyelmet" igényel, egy ido utan meg szetbassza az agyadat az ideg, hogy minden apro kis faszágon vinnyog.

fúj a bõ nadrág:D
nekem egyszerûbb elvárások:
legyen nagyon szép és TÉNYLEG NAGYON:D
legyen nálam butább,természetesen:D
hisztizzen sokat,anélkül nagyon hamar meglehet unni,szeretem ha folyamatos figyelmet igényel vagy besértõdik minden apróságon:D

haha csaj hiszti nélkül?:D.az érdektelen,tiszta unalmas.

na ez szép végre valaki érvekkel.
"értem én hogy mire gondolt de azok a befogott vidéki lányok olyan közönségesek....."
ez alatt az értettem nem bírom az olyan csajokat akik férfivá válnak viselkedésben,idejük nagy részét inkább férfiakkal töltik,átveszi az átlag stílusukat paszmegol meg hasonlók.ez visszataszító,ez a KÖZÖNSÉGES.
idézet tõled:
"csak az ilyenek miatt járnak a plázacicák a fellegekben."
haha,nézz már magadba ha jól néz ki a csaj leszarod hogy mennyire plázacica-e vagy sem...szóval ez szenteskedés.

bárki kisemmizhet ha nem használod az eszed.

azta de meg aszontad<#wilting>

ne gondold hogy én olyan zokni vagyok mint te.

Amit az öltözködésrõl írtál, az tetszik. Épp tegnap láttam egy ilyen csajt, és hát nem nagyon tudtuk levenni róla a szemünket :D

#30609: bõ nadrág? Az miért jó? Nem látsz semmi formát, nekem az éppen egy turn-off

ja

Motoroj
Az van. Tehát ez van. És akkor így állunk.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

ja

Pipör
No input file specified.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

"hordjon bõ nadrágot! imádom, ha egy lány deszkásnadrágot / deszkáscipõt hord "

Lehet gáz, de ez nekem (is) baromira bejön, valami gecipici toppal:o

az én kikötéseim:
legyen szûz ( :DDasd )
legyen okos ( de pont 0.1%-kal butább, mint én, hogy fölényben lehessek!)
legyen szerény, és soha ne hisztizzen
tudjon jól fõzni
legyen geciszép
...
...
és a legperverzebb:
hordjon bõ nadrágot! imádom, ha egy lány deszkásnadrágot / deszkáscipõt hord :DD
ChuckyHUN
hmmm, nekem nagy kikötéseim nincsenek, cska a szokásos, h ne legyen ribi, inkább szerényebb /kinézetû/

de a legjobb: ha szereti a motorokat/autókat:)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

clio1616v
halkan megjegyzem, nem fogsz olyan nõt találni, mert nem összeegyeztethetõ a gondolkodásukkal

amúgy majdnem teljesen pontosan leírtad mit akar a férfi és mit nem, de ez nem így mûködik

ha csak az alsó lenne igaz egy nõre egy két hétnél tovább nem kellene, és ez a lényeg

a hiszti nagyon fontos, akár naponta többször, annál vonzóbb nincs és a sikerélmény amikor megnyugtatod :P

majdrájössz...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
És egy nagyon kicsit becsípettben? Azért az ittasságnak is vannak fokozatai.

Ha egy srác két sör után jófej és aranyos lehet és oldónak a gátlásai akkor ez egy nõnél, ne legyen már rossz pont szerintem. A sör helyett lehet bármi más is. pl. bor, kevés rövid, tökmindegy. Én nem látok ebben semmi kivetnivalót.

Az nem vonzó, hogy már dülöngél, lehány és azt sem tudja hol van, amtõl csak csillogó tekintet és piros pofika lesz azzal nincs baj szerintem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
egy lányról volt szó, nem a lányról

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Fellengzõs? Az utóbbi pár napbat te írsz olyan hangnemben, hogy rád sem ismerek...

Jó.

Agyonszolizott ráncos p.csa = Pénze és ideje az van, de esze az nincs, hogy belássa mekkora állatságot csinál.

Lehúzós hiszits rinya picsa = Mindenben és mindenkor álljál rendelkezésre egy füttyszóra. Övé az egész világ, te csak azért vagy, hogy az õ igényeit elégítsed ki, fõleg anyagilag. Te ezért cserélbe szart se várj, de azért szédít és hitehet. Rózsaszín mûköröm, ahogyszolizott bõr és vakítóan szõke vagy hidrogénezett haj már csak a bónusz pálya. Természetesen igazodj hozzá mindenben.

Empátia teljes hiánya. Csak ÉN létzem szemlélet. Ha neki szar napja van, legyek teljesen megértõ. Fordított esetben szó nem lehet errõl.

A kedvesség és az etika teljességgel ismertelen egyen nõk számára.

Dohányzás. Nálam ez nagyon negtív dolog.

Folyatassam még?

Mi a vonzó?

Normálisan öltözködik. Szinte nem mutat semmit, de mégis ott helyben rádjön a kangörcs. Ehhez még világbajnok testi adottság sem kell. Láttam már olyan csajokat akik szimplán az öltözködéssel és jól megválasztott szemüveggel és csini sapkával olyan csábítóan néztek ki. Mindehhez még párosul egy olyasfajta viselkedés ami nem kihívó, de mégis vonzó.

Képes az ég igényeimet is szem elõtt tartani és a kedvemben járni anékül, hogy egyetlen szót is szólnék. Ez fordítva is igaz!

Nem hisztizik. Bírja az élet által rámért ütéseket. Nem mindig másban keresi a hibát.

stb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ha nincs közöm a lányhoz vonz, ha ismerem a lányt, taszít.
ez egy ilyen dolog. :D
VRSDM
nincs rosszabb egy részeg lánynál. egyszerûen megalázó és undorító ... szerintem :D

u dont have to listen anybody else but me

clio1616v
éngem meg vonz, na tessék ^^

clio1616v
tudod mikor dolgozok helyetted, te fellengõsködtél, hogy így a viselkedési formák meg úgy

írd le