Nekem még buszon volt egy ájulás közeli élmény, aztá' ezzel kb. ki is fújt minden ilyen történetem. Buszon vagyok, elég nagy tömeg volt, csak állni lehetett, de azért annyira nem volt tömve mint szokott. (Igen, régen mindig úgy jártem suliba, hogy az ajtó végébe fértem be úgy, hogy összetapostam midnenkit és az ajtónak tudtam csak támaszkodni, ami egyszer ki is nyílt. :D) Szóval busz közepén vagyok, egy jobb helyen, pont volt ott egy ilyen fém cső, abba kapaszkodtam. Aztán egyszer csak rosszul lettem, de ott sem hirtelen, így éreztem hogy fokozódik, de hát mit tudok ott csinálni. Aztán oda jutottam a végén, hogy mint valami élőholt zombi kapaszkodtam a csőbő. Sőt, mit kapaszkodtam, szinte lógtam rajta, már így be voltam rogyva, meg tök szánalmas volt, azon agyaltam közbe, hogy mit gondolnak rólam, hogy itt fetrengek, meg közben rádöltem a mellettem ülő utasokra. :D De valahogy senki sem kérdezte meg, hogy jól vagyok-e, le akarok-e ülni. És az az érdekes, hogy nem tudom eszméletem elvesztettem-e, de vannak foltok, amikre nem emlékszek, hogy akkor mi volt, vannak foltok, hogy egyik pillanatban még ilyen pózban vagyok, másik pillanatban meg másmilyenbe.