Én csak részegen próbáltam meg kommunikációt létesíteni a szekránnyel, és szépen kérleltem, hogy ne forogjon tovább. :D
Zsibbadás: nem sokszor járok így, de egyszer volt, hogy kint a Tiszán kiültem olyan átlagos ülésbe, nem is értem miért zsibbadt el a lábam, nem is éreztem először, csak a vége fele. Fel akartam kelni, és majdnem legurultam a meredek parton. Vagyis, akkor még nem volt homokos part, csak ilyen fentebb levő nagy lejtős füves terület. Aztán valahogy felálltam, mert mondom "ki kell zsibbasztani" a lábam. Így próbáltam rálépéni, de nem igazán akart sikerülni, mindig úgy mértem fel, hogy én itt tuti le fogok gurulni ha arra a lábamra nehezedek. Csak úgy egyensúlyozásból tettem kicsit a talajra. Érdekes volt, mert nem csak bizsergett, hanem így rángatózott is, és már ott álltam 3 perce, és nem akart múlni, közben meg azon gondolkoztam, hogy pont előttem van a mentős srác, ha én itt legurulok tuti eltarolom. :D Aztán kezdett megjavulni, de a hangyás rész is volt vagy 5 perc, komolyan már faszom kivolt. :D