• Ability
    Fú, hát ahhoz is van történetem. Újabban eléggé alacsony a vérnyomásom, meg ilyenek. Egyszer volt hogy felkelek elég hirtelen, semmi bajom nincs, kimegyek wc-re, műveletet még be tudtam fejezni, aztán egyszer csak elájultam. De csak ilyen 5mp-re kb. Aztán felkelek, de érzem, hogy már megint. Kirúgom a wc ajtót, és kiabáltam valamit. Anyám odajön, addigra már földön voltam. Oké, rátámaszkodok, elindultunk az ágyamhoz leülni. Folyosó közepén megint elájultam. Aztán újra felkeltem, ágyra leültem, de már megint elájultam. Aztán valahogy végül fekvő helyzetbe kerültem, és utána már nem volt semmi. :D Amúgy nekem rendszeres, hogy hirtelen mozdulatokkor, guggolásból felállásnál rohadtul megszédülök. Valamikor kevésbé, van amikor jobban. De elég szar érzés, hogy homályosan kezdesz látni, néha szinte már nem is igazán látsz, már a fények is sötétek. A füled meg bedugul és serceg, néha már "zajos" és "hangos" az egész. Egyensúly meg nincs. De a legtöbbször csak kicsit elkezd fájni a taróm, picit beszédülök, inkább csak olyan bódultság, de már szinte számítok rá, hogy ez fog történni, és asztalra támaszkodok, aztán 5-10 mp múlva minden kijózanodik. Volt már olyan, amikor csak simán a földön kötöttem ki, és valamilyen szinten öntudatos módon már úgy nyúltam a talaj felé támaszkodásképp, de volt olyan is, amikor bumm, összeesek és beverem mindenem. :D A legjobb akkor volt (és irónikus, ez volt az első eset), amikor épp zuhanyoztam és akkor kurva lassan indult a folyamat, és sokáig tartott észhez térni, és ott tényleg eszméletlen is voltam legalább 1 percet, aztán hirtelen magamhoz térek, de nagyon alap szinten, odáig jutottam, hogy hidegre csavartam a vizet, aztá beguggoltam és elvoltam. :D