• Ability
    Egyrészt Rundi írta, igaz átszerkesztettem kicsit, de többnyire csak összeolvasztottam pár opciót, az értelmi jelentésükhöz nem nyúltam. Mondjuk a "hasznos tevékenységet folytatnak" az az én műven, elég hülyén is hangzik így utólag, de maga az értelme, hogy "békében együttélni" az megegyezik az eredetivel. Amúgy meg hasznos tevékenység alatt nyilván nem azt értem, hogy piacon árulják az olcsó hamisítványokat, hanem akár munkahelyteremtés, vagy egyéb dolgok. Felénk sok ilyen üzlet, pékség, akármi van, ami ilyen kinti bevándorló népek tulajdona, pl. a pékségben saját maguk állítják elő a "termékeket", de az üzletben magyarokat alkalmaznak eladásra, stb. A többi opció "szélsőségesek szlogenje" meg pont ugyan az, amit eredetileg írt Rundi. Lehet kicsit kiegészítettem, vagy variáltam, de ÉRTELMILEG nem nyúltam hozzá. Az említett "szélsőségesek szlogenje" meg egy az egyben Runditól jött, bennehagytam, kicsit mögé írtam hogy emészthetőbb legyen, illetve valahogy tükrözze a fokozatokat. A többi meg copy+paste volt, hozzá sem nyúltam.