A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Ha nagyon durva rendellenesség akkor elvetetném... nem akarnám hogy szenvedjen
De errõl most még nem tudok igazán nyilatkozni
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Pótolván az embernél gyakorlatilag nem létezõ természetes kiválasztódást.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
ಠ_ಠ
késztetés az apaságra, inkább úgy mondanám ha ilyesmit éreznék, hogy apa akarok lenni
a õk szokták, hogy anyai ösztönök stb.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Vagy írd le rendesen, ne nekem kelljen kitalálgatni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Újabban nagyon kötekedtõ vagy.
Szerelem / erotika / szex - 100 -12.89%
Fikció ("Mit tennél, ha...") - 98 - 12.63%
archívumban rátudsz keresni, és megtudod nézni a teljes eredményt
Attól függ. Ha komoly lenne a dolog akkor elvetetném, nem azért mert nem kéne ilyen gyerek, de nem lenne szívem hagyni hogy éveken keresztül csak szenvedjen.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
meg válasz #30366-ra
meg off
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Az meg, hogy nem akarsz vagy nem lesz sokszor nem függ össze.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nem is akarok gyereket
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Én is születésemtõl fogva szenvedek 1 betegségben, amivel manapság lehet nem hagynának megszületni.
Így azt vélem nem tudhatod hogy sikerül az élete, amíg meg nem próbálja.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
és abban mi a jó, ha már megtörtént rossz dolgokat feszegetsz?
Ale Alonso! poppe fan club™
()() (^^)
nem láttam olyan kérdést, hogy hogyan viselkednél, ha teljesen egészséges gyereked születne?
miért kell mindig a rossz dolgokra gondolni
nem írtam olyat, hogy csak eldöntendõ kérdéseket tartom jó kérdésnek
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MIlyen vicces lenne:
Volt mar Nokiad?
- igen
- nem
- nem, de lesz
Szereted a noket?
- igen
- nem
- no vagyok
stb...stb...
Vagy az osszetett kerdesekkel van bajod, amit tovabb kell kicsit gondolni?
http://gaborszantai.co.uk/
Mit csináltál amikor az orvos közölte veled, hogy rendellenesen fejlõdik a gyermeked?
Ale Alonso! poppe fan club™
arra utaltam, hogy a "mint csinálnál akkor ha" kérdések eleve hülyeségek
az oké hogy nem mondja meg elõre senki mikor ér halálos baleset, de itt az a kérdés hogy mit csinálnál ha elõre tudnád hogy valami rossz fog történni veled
pl nekem hogy gyerekem szülessen 2 éven belül annak eleve kevés az esélye az hogy az orvos megállapít nála valami rendellenességet annak is kevés, annak még kevesebb hogy olyan rendellenességet állapít meg ami durva élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség
alapvetõ optimizmusomból fakad, hogy feltételezek olyan dolgot ami rossz
így nem is gondolok arra hogy a legrosszabb esetben mit tennék, mert minek szenvedjek olyanra való gondolás miatt ami meg sem történt még