A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Csak a tiédet teszi közben tönkre, és rámehet az egész kapcsolat..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

89
azért egy downkóros v egy szívbeteg is tud boldog életet élni, akármennyire rövid legyen az...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

SötétBarom
Egyértelmû, hogy elvetetném. Számomra egy embrió még nem emberi lény, ugyanannyira nem, mint a hímivarsejtjeim. Világra segíteni egy fogyatékossággal, rendellenességgel születõ gyermeket büntetés neki is, és mindenki másnak is, aki közel áll hozzá. Persze a fokozat sem mind1, tehát ha pl nincs kis lábujja, az még nem ok az abortuszra. Ellenben bármilyen agyi-neurológiai rendellenesség már igen.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

attól függ mi lenne... ha 6 ujja van 5 helyett vagy ilyesmi akkor természetesen nem, de azért ha downkóros vagy szívbeteg, inkább ne éljen úgy.
Molnibalage
Sajnos ez nem valószínû. Az örökletes betegségeknél talán van esély erre, de hiányzó kart vagy testrész nem tud pótolni senki...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bulba
Nem, manapság elég gyorsan fejlõdik az orvostudomány, simán meglehet hogy 5-10-15 év múlva meg tudnák gyógyítani.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

3.
Ha nagyon durva rendellenesség akkor elvetetném... nem akarnám hogy szenvedjen
De errõl most még nem tudok igazán nyilatkozni

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Motoroj
Elvetetném.
Pótolván az embernél gyakorlatilag nem létezõ természetes kiválasztódást.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Shifter
nem tom hogy érted... de olyan "hülye" lesz mint én 😄 én tiszta barom vagyok, mindenbõl hülyeséget csinálok 😄 afféle "mókamester" 😄

ಠ_ಠ

clio1616v
ez ilyen nõi érzés szokott lenni inkább nem?
késztetés az apaságra, inkább úgy mondanám ha ilyesmit éreznék, hogy apa akarok lenni

a õk szokták, hogy anyai ösztönök stb.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DJ Skyline
hogy milyen hülye lesz, az attól függ, hogy te hogyan neveled. 😊))

Molnibalage
Késztetés az apaságra? Én erre gondoltam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wordsworth
4.5.

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Shifter
nem éppen 😄 de ha olyan hülye lesz mint én akkor köszönöm nem kérek 😄

ಠ_ಠ

Rage47
ha szenvedne a gyerek életében, biztos
Adam II
Ez jó volt 😄

Valószínûleg elvetetném. De nem tudok most dönteni.

clio1616v
Honnan tudjam mire gondolsz? 😊

Vagy írd le rendesen, ne nekem kelljen kitalálgatni.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Nem erre gondoltam. Ennyire nem vágod mirõl beszélek?

Újabban nagyon kötekedtõ vagy.

Biztosan elvetetném, jobb lenne így mindenkinek.

DJ Skyline
nézd, ez egy ilyen topik, ezen nem fog semmi sem változtatni. vannak ilyen kérdések is, és kellenek is. és igazából a közönség dönt a kérdésrõl, ha úgy gondolja, akkor leszavazzák a francba, és automatikusan elutasítódik, ha meg tetszik nekik, akkor meg sokkal több szavazat jön az "igen, mehet"-re, mint a "nem, nem kell ilyen kérdés" lehetõségre. ez a kérdés is ilyen ami most van, érdekelte a közönséget, felszavazták, bekerült. nézd meg itt a legnépszerûbb kérdéseket, csomó olyan kérdés van, ami a "mi lenne ha", vagy "mi lesz akkor, ha majd" kategóriába tartozik, ergo semmi tapasztalatunk a témában. pl a robotautós kérdés, hol vagyunk még ettõl, hogy robotautók legyenek, elképzelésünk sincs igazából, hogy milyen lehet valójában a dolog. vagy a volna 1 millió euród kérdés, vagy a világvége kérdés, és lehetne még sorolni. az emberek szeretnek úgy látszik az ilyen "mi lenne ha" kérdésekkel foglalkozni. az hogy most neked nem tetszik egy egy kérdés, egyéni probléma. 😊 egy kérdés ellen szavazni te is tudsz a gyûjtõhelyben, de az nem jelenti azt, hogy az a kérdés akkor tutira nem fog bekerülni. anno volt egy szavazás itt, hogy "Milyen kérdéseket látnál szívesen?" találd ki mi lett az eredménye.

Szerelem / erotika / szex - 100 -12.89%
Fikció ("Mit tennél, ha...") - 98 - 12.63%

archívumban rátudsz keresni, és megtudod nézni a teljes eredményt

DJKonya
Attól függ milyen komoly rendellenesség lenne és hogy az mennyiben befolyásolná a gyermekem jövõbeni életét.

Attól függ. Ha komoly lenne a dolog akkor elvetetném, nem azért mert nem kéne ilyen gyerek, de nem lenne szívem hagyni hogy éveken keresztül csak szenvedjen.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

xD

clio1616v
azt büntetik, nem?

Molnibalage
Nem csak az. Mikor kisgyereket látok akkor vannak bennem bizonyos érzések.

clio1616v
más ember valós reakcióiról kapsz képet, és nem feltételezésekre hagyatkozol

Carlos
Biztosan elvetetném, jobb lenne így mindenkinek.

Þór vígi þessi rúnar

poppe
mármint dughatnékod van? 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

poppe
jáj, nem látszik a link, a ... alatt van
meg válasz #30366-ra
meg off

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Molnibalage
Miért hiszi az ennyi ember, hogy nem lesz gyereke. 26 éves vagyok (nem érzem magam annyinak), de szoktam érezni úgymond az evolúciós késztetést.

Az meg, hogy nem akarsz vagy nem lesz sokszor nem függ össze.

poppe
aaaaaaaaaaaand the winner is ... 😄

NEOreg3
elvetetném szerintem, de úgysem lesz gyerekem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DJ Skyline
Nem tudok most dönteni errõl.

MR ME
egyéb
nem is akarok gyereket

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lullaby
Attól függ mennyire súlyos, semmi értelme hogy örökké másra szoruljon /:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

LordVenom
Tán nemzõképtelen vagy? <#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Treblakos
"Nem vetetném el! Õ az én gyermekem, legyen akármilyen is."

Én is születésemtõl fogva szenvedek 1 betegségben, amivel manapság lehet nem hagynának megszületni.
Így azt vélem nem tudhatod hogy sikerül az élete, amíg meg nem próbálja.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

zsutyesz
*Mit csináltál amikor az orvos közölte veled, hogy rendellenesen fejlõdik a gyermeked?*
és abban mi a jó, ha már megtörtént rossz dolgokat feszegetsz?

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

zsutyesz
nem értek egyet.

Picar77
Attól függ milyen komoly rendellenesség lenne és hogy az mennyiben befolyásolná a gyermekem jövõbeni életét.

()() (^^)

clio1616v
mi abba a jó ha rosszat feltételezel és az arra való reakcióra kérdezel rá ami még meg sem történt rossz

nem láttam olyan kérdést, hogy hogyan viselkednél, ha teljesen egészséges gyereked születne?

miért kell mindig a rossz dolgokra gondolni

nem írtam olyat, hogy csak eldöntendõ kérdéseket tartom jó kérdésnek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

SimaSuna
hányan mondták már ezt...és már a 3. baba jön 😊
OrioN the S
Nem tudok most dönteni errõl.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

szerintem HA a kerdesek fele valos, letezo, megtortent dolgokra epulne, akkor feleennyien nem jarnanak ide...
MIlyen vicces lenne:
Volt mar Nokiad?
- igen
- nem
- nem, de lesz

Szereted a noket?
- igen
- nem
- no vagyok

stb...stb...

Vagy az osszetett kerdesekkel van bajod, amit tovabb kell kicsit gondolni?

http://gaborszantai.co.uk/

clio1616v
csak hogy értsd, a helyes kérdés úgy szólna ide vonatkozóan:

Mit csináltál amikor az orvos közölte veled, hogy rendellenesen fejlõdik a gyermeked?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen 😊

zsutyesz
végül is igazad van: a *hány percet telefonálsz naponta* sokkal izgalmasabb kérdés volt 😄

clio1616v
nem érted mit akartam mondani

arra utaltam, hogy a "mint csinálnál akkor ha" kérdések eleve hülyeségek

az oké hogy nem mondja meg elõre senki mikor ér halálos baleset, de itt az a kérdés hogy mit csinálnál ha elõre tudnád hogy valami rossz fog történni veled

pl nekem hogy gyerekem szülessen 2 éven belül annak eleve kevés az esélye az hogy az orvos megállapít nála valami rendellenességet annak is kevés, annak még kevesebb hogy olyan rendellenességet állapít meg ami durva élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség

alapvetõ optimizmusomból fakad, hogy feltételezek olyan dolgot ami rossz
így nem is gondolok arra hogy a legrosszabb esetben mit tennék, mert minek szenvedjek olyanra való gondolás miatt ami meg sem történt még

zsutyesz
ez ilyen fiatalon elég merész kijelentés.

Shifter
Egyéb.

NEM LESZ GYEREKEM!!!! EZ BIZTOS!!!44négy5

&#3232;_&#3232;