• Lacee
    aha, nem vagy rasszista, csak szerinted 100ból 99 bűnöző... Ugye érzed a mondatban az ellentmondást? :D
    Ismersz egyáltalán 100 fekete embert, vagy 100 arabot? A legtöbb, aki egyáltalán bejut Európába (már ha kap egyáltalán papírokat, ld. a Ceutaban vagy Melillaban levő menekülttáborokat, ahova gyakorlatilag be vannak zárva az Európába igyekvők) elég keményen dolgozik, többnyire olyan munkakörökben amit a fehérek már amúgysem vállalnának el - takarítás, gyrosos stb. Az azért nem túl gyakori, hogy egy jól képzett német/angol/francia ember állását veszélyeztetné a külföldről betóduló munkaerő, mindenki megtalálhatja a maga polcát. Akik itt vannak a seggüket a földhoz verik, hogy egyáltalán van munkájuk, megélhetésük, azért is nem balhéznának mert akkor repülnének vissza ahonnan jöttek.
    Például itthon te hol szoktál arabokat látni? Én nagyon kevés helyen, azok is többnyire kis boltok, esetleg teázók, vagy gyrososok. Az meg, hogy az életmódjuk eltér a mienktől, tény, más kérdés hogy ezért miért kéne utálni őket, nincs velük semmi baj: Párizsban az arab negyedben laktam egy ideig, teljesen barátságos emberekkel találkoztam, egyszer sem ért semmilyen atrocitás. Persze bajkeverők/bűnözők mindenhol vannak, de az nem bőrszín és állampolgárság kérdése még mindig.

(a kérdésre: Nem, ez csak a szélsőségesek szlogenje. Meglennénk nélkülük, de nem zavaró tényező.)