A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg neked senki nem fogja "kimutatni", hogy ha munkaba mesz, akkor mi tortenik...
http://gaborszantai.co.uk/
Keresztfiam egyik lábán 6 lábujjal született, és akkor mi van? (Azt mondják, a zsenik születnek így :D ) Nyilván nem ezek azok a dolgok, amely miatt az ember elvetetné a gyerekét, bár valóban ez is rendellenességnek számít.
Ale Alonso! poppe fan club™
ilyen baromságot csak azok kérdeznek, akik bizonytalanok és nem tudják mit akarnak vagy mások véleménye fontosabb nekik és azok alapján döntenek
ez olyan hogy mit tennél ha tudnád biztosan, hogy ha ma mész munkahelyedre halálos balaesetet fogsz szenvedni
1. otthon maradnék
2. mennék dolgozni mindenképpen
3. mennék, de óvatosabban
4. nemtudom
5. öngyilkos lennék, nehogy más is megsérüljön a balesetben
de nem? eleve feltételezéssel indít a kérdés egy be nem következett eseményre alapoz
na majd összeállítok valami jó kérdést...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az, hogy mondjuk 4 ujja lesz valakinek az kezén / lábán az nem súlyos szerintem. Viszont, ha valami nagyon súlyos rendellenességrõl van szó, akkor bizony nagyon komoly érvek csapnak össze.
- Az élet méltóságához hozzártartozik az, hogy ne szenvedés legyen mindkét félek.
- Nagyon komoly gazadsági vetülete is van. Ma már olyan gyermekeket is életben lehet tartani akiket egyszerûen gazadságilag nem éri meg. Életük végéig gondoskodásra szorulhatnak és még betegesek is lehetnek. Csúnyán hangzik, de ez is egy szempont.
Van még pár dolog, de kezdetnek ennyi elég.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
De nem csak én döntenék. Nekem is, gyereknek is egy szenvedés lenne, nem vállalnám.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ez valam vicc? Havi 2000??? Én 7 év alatt nem küldet 100-nál többet. Utálok telefonon gépelni.
Ez mit is jelent? 30 napos hónappal számolva ez 66 db naponta. Ha 16 órát vannak ébren akkor ez óránként kb. 4! Viszont, ha az egyéb tevékenységek miatti idõveszteséget vesszük akkor még durvább szám jön ki.
Szerintem ez több, mint beteges. Rádásul miért SMS? Ott ingyér van? Az email és egyéb instant üzenetküldõ az ehhez képest valóban szinte inegyen van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Volt olyan tanárom aki tetszett,de nem közösültem volna vele.
Mindent a szemnek semmit a kéznek.<#ejnye1>#ejnye1>
Þór vígi þessi rúnar
1. Csók
2. Közösülés
3. Simogatás
4. Az elsõ érintéstõl az utolsóig
5. Egyéb
A csók az mániám valóban erre ráhibáztál, a szex meg "csak" a hab a tortán.
Az új angol tanárra gondoltam :D
Meg a Teodóra aki még jó :D
neked ki aza 3? XD
azt tudom h pozsgai az elsõ mi ?:D
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
röhejes vagy! ne mondd már hogy férfi léttedre még soha nem fantáziáltál arról hogy sexelsz egy ismerõs lánnyal/nõvel...
Rick Astley never gonna...
-give you up
-let you down
-run around and desert you
-make you cry
-say goodbye
-tell a lie and hurt you
Pszt.
Hány tanárod vagy tanárnõd volt összesen, akivel közösültél?
btw... lol?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Sõt nap, mint nap találkozok bolti eladókkal, közalkalmazottakkal is.
Nem érzek nagyobb késztetést a tanáraim iránt, mint bárki más iránt.
am 3om :D
nekem az az elsõ gondolatom, hogy mire gondolhat
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4