• VRSDM
    első :)
    amúgy egy jó praktika hányás ellen.
    buli napján, este vacsorázni egy jót, nem kell dudára enni magunkat de azért lakjunk jól emberesen.
    a vacsora végeztével együnk meg egy grapefruit-ot (narancs is megteszi), majd utána igyunk meg egy c1000-es c-vitamin pezsgőtabit. és nyomás az este.

éjjel 1fajta alkoholt, max2-őt igyunk, és minden egyes alkohol után igyunk meg egy üdítőt de NE szénsavasat.
    hogyha ezt így betartjuk akkor egész éjjel lehet vedelni és nem lesz hányingerünk.

a hazaérkezés hullakészen :)
    ha valaki az előbbiek ellenére / nem betartása végett nagyon kivan és járni sem tud.
    akkor elalvás előtt egyen meg 2evőkanál kristálycukor (az alkohol ugyanis kivonja a szervezetből) és igyon meg mellé annyi mentesvizet amennyit csak tud 1litert minimum (nem baj ha ettől újra hányni fog) majd így feküdjön le. ezzel elkerülhető a további hányinger / hányás.

másnap ébredés után szintén mentesvíz, és c-vitaminban gazdag gyümölcslevek.
    reggelre kávét semmiképp! mert a fej zsongást csak felerősíti
    ebédre a legjobb a jó sós húsleves, és utána egy erős kávé. így az ember a leghasználhatóbb másnap :)

ezek tényszerű dolgok, énis csak olvastam (offline extrém sport és életmód magazin) de kipróbálva tényleg segít (egyedül azt nem tartom be sose hogy üdítő az midnen alkohol után, hánytam már annyiszor hogy tudom hol a határ)