A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Többre becsülöm mint bármelyik más telefont. Ár-érték aránya az egekben! 😄
\"Heroes never die. They just reload.\"
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
az 4évig volt meg és nagyon megvoltam vele elégedve!
kistesóm kapott egy SE W580i-t karácsonyra, nah azsem rossz telefon!
de nekem van mp4 lejátszóm, a motorola meg jólnéz ki és lehet vele telefonálni😄 ennyi😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De nézd meg mennyi egy K800i! És azért ennyiért jobb mobájlt nem találsz! XD
off: nem tudja vki hogy a sony ericsson oldalán a saját fióknál (MyPhone) miért nem lehet választani a w890-et? nincs a listában
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
bár lehet, hogy csak én vagyok fetisiszta, én ragaszkodom a cuccaimhoz 😊)
samu csak az utóbbi idõben érdekel(ne), am egy kalap fos volt pár éve még az egész szvsz.
púúúúú
az IPhone O2-s a belfoldi hivasokhoz, az egyik Nokiaban van a magyar kartyam, mert az kell az e-bankhoz, a masik asszonynal, mig a Blackberryt kicserelik vagy megjavitjak, de lehet visszaadom a francba...
http://gaborszantai.co.uk/
de most már csak Samsung, abból is a D900i
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Most 2 db Nokiam van, egy Blackberry es egy iPhone 3G, de az elso harombol 2 biztos nem eri meg a tavaszt...
http://gaborszantai.co.uk/
Jó pár éve ellopták a telefonomat, és a barátomtól megvettem a régi telóját. Aztán nálam ragadt.
Egyébként only Nokia.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Sony Ericsson Powa!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
legelején volt egy Siemens m35i (2001-ig ellenálltam a mobiltelefon õrületnek) aztán lett helyette SE (K500i) és akkor beleszerettem a SE-be. Számomra átlátható menü, mindnkitõl eltérõ SE gombkiosztás (ugye zöld gomb helyett vissza, piros gomb helyett törlés). Nokiákkal ellenebn nem tudok mit kezdeni. Haverom nokiat kapott a cégtõl, 10 perc alatt nem találtuk meg azt a fotót amit elõbb kattintott el, pedig mások simán használják. Mondjuk az SE szoftvere sem tökéletes, ha a szoft.fejlesztõk kicsit jobban megerõltették volna magukat, lehetne jobb is.
de nemtom mijet vegyek van rá 20k amibõl nagyonjót nemlehet venni :/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...