Figy, mint mondtam, és mint azért lehetett érezni, nekem van ilyen ismerősöm, és igazából sok dologért csodálom, sok mindent elmesélt, sok mindenben változtatta a róluk kialakult képemet. Őt egy jó embernek tartom, egy olyan embernek, hogy ha mások is ismernék, akkor rögtön elvetnék minden aggályukat. Engem igazából sosem érdekeltek a melegek, egy normális meleg sem a heterokra mászik rá és nem egy publikus helyen próbál pasit szerezni, illetve nem válik ilyen Emma féle közönséges retardálttá, szóval sosem zavartak. Viszont miután meghallgattam haverom azért sok mindenben változott a véleményem. Engem régen sem zavartak az utcán, most sem zavarnának, tőlem azt csinálnak amit akarnak. Viszont ha társadalom véleményéből indulunk ki, akkor lehet mindenki jobban járna, ha nem a nyilvánosság előtt intéznék a dolgaikat. Leginkább a felvonulással van baj, oda tényleg csak ilyen romlottak járnak. Ez MO, még kint Németországban is érdekes (a múltjuk és történelmük miatt), hogy a felvonuláson csak normálisak jelennek meg, és az emberek kimennek és tapsolnak nekik. Ott nincs rendbontás, de a felvonulók nem is hergelik a tömeget. MO-n ez lehetetlen. Az emberek is mit látnak? TV-ben csak az ilyen romlott csőbuzikat mutogatják, még szép hogy megvan a véleményük.