A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bár aztán rájöttem, hogy pár guild társ és volt kolléga is itt van, úgyhogy talán a Persze, jó pár ember-re kellett volna böknöm!)
Þór vígi þessi rúnar
DFTBA ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://gaborszantai.co.uk/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás elõbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!! nyamm:D
Már tegnap este bekészültem."Ismerem" Balage-t nagy Amerika fan(úú ezért milyen büntit kapok FF4topikban:) és tudtam, hogy harapni fog a témára,aki mást mond mint az elsõ -igaz jogosan,és ész érvekkel-de ki lesz osztva mint az ajándék karácsonykor..Szóval további jó fightolást:)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
az ég-világon mindennel kapcsolatban célszerû kritikusnak lenni amúgy is. De mindkét oldalra! A saját ellenérveivel szemben is.
Amit személyesen nem tapasztaltunk meg, ne higgyük el automatikusan bizonyos érvekre támaszkodva. De ne is próbáljuk megcáfolni azt, mert értelmetlen.
DFTBA ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A példád meg erõsen hibádzik. Egy kicsivel több embert lõttek fejbe mint ahányan a Holdon jártak.
2. Talán olvass utána, hogy milyen elfuserált szerkezet volt az õ hold rakétájuk az N-1. Nem mûködött.
3. Ha az USA-nak sem éri meg akkor másnak miért érné meg? Ki akar második lenni sok pénzért? Tudományos haszna erõsen megkérdõjelezhetõ. Gazadsái haszna meg aztán tényleg elég necces.
"Engem sokkal, de sokkal jobban érdekelne az, hogy több mint 30 éve miért nem ment újabb csoport?"
"Mert semmiféle dolog nem igazolta volna még dollátmilliárdok elköltését."
"De ha nem is mennek fel, akkor nem is fogják igazolni."
Tehát ha nem mennek fel nem tudják meg, hogy érdemes-e elkölteni dollármilliókat!
Legalább azt értésétek már amit leírtok.
Marsraszállás 1962
Errõl készült egy nagyobb dokmûsor is, ami a tévében ment le a briteknél és egy könyv is (Alternate 3). Én is olvastam és elég megdöbbentõ. Magyarul Összeesküdt ellenségek néven fut.
ಠ_ಠ
akik a másodikra nyomtak azok mire alapoznak? :D (költõi kérdés volt, még nem olvastam vissza)
DFTBA ಠ_ಠ
lehet felse fogná a sok zombi
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"Heroes never die. They just reload.\"