• Dick Riddick
    Na jó, akkor kezdjük azzal a beszélgetést hogy visszaveszel a tempóból. Tőlem nyugodtan személyes sértésnek vehetsz minden mondatot amit írok, maximum minden hozzászólásom végére odateszem hogy nem külön a te megsértésedre írom.
    Nekem rengeteg szép emlékem van erről az országról. Itt nőttem fel, ismerem, valamennyire a részemmé is vált. Otthonomnak érzem. Ha teszem fel egy külföldivel beszélgetek a hazámról, biztosan elmondom hogy milyen gyatrán mennek itt a dolgok, mennyire nem működőképes az ország. De elmondom azt is hogy miért szép.
    Ez nem jelenti azt hogy nem megyek ki külföldre dolgozni, nem jövök össze külföldi lánnyal, vagy nem élnék kint huzamosabb ideig.
    Azt hogy miért vagyok rá büszke hogy magyar vagyok, leginkább közhelyes "hablattyal" tudom elmondani. Vallom hogy ebben az országban nem csak selejtes emberek éltek/élnek, Tenni is lehetne valamit, csak egyszer végre egységre kellene jutnunk.
    Ez nem egy elvakult "Vissza Erdélyt" féle büszkeség, inkább annak tudata hogy nem Európa hulladéka vagyunk, hanem egy hosszú és viharos történelemmel rendelkező ország, ahol sok rossz döntést hoztak az évszázadok folyamán.