• Pepsi Twist
    igazából 1ik tanítás mód sem jó mert a tanárok legnagyobb része úgy tanít hogy leszarom mi lesz a gyerekkel én leadom az anyagot azt kész, de úgy kéne hogy azt kell tanítani a gyereknek ami érdekli illetve esetleg érdekelni fogja mert ilyen kémia meg ilyen baromságok mi a fasznak vannak mikor nem kémikus lesz a gyerek? főleg 1 szakiskolába (JAJ) és ráadásul olyan szinten tanították/tanítják a kémiát mintha abból az emberkéből vagy emberkékből kémikusok lesznek, ma megkérdezed a felnőtteket hogy a kémiát mire használta? vagy a földrajzot? esetleg a fizikát? (persze olyat kérdezz akik nem ezekben az ágakban dolgoznak) akkor azt fogják válaszolni hogy semmire... és nem is fogják és azért tanítanak ennyi baromságot mert mást nem lehet tanítani mert ha nincs földrajz meg kémia meg többi baromság akkor heti 88matek óra lenne? vagy WTF? am matekba is qrva nagy hülyeségek vannak... na mindeggy...

jó elismerem földrajznak van haszna meg a fizikának is, de csak az a része amit általánosba tanítanak de középiskolába már csak azt kéne tanítani amire jelentkezett, max heti 1 órába a többit szintfenntartásként tanítani, történelem? hmm az is 1 baromság nincs értelme max a magyar történelmet azt kész me pl amerikába is csak amerikai történelmet tanulnak sőt földrajzot is (ez nem biztos hogy így van én ezt csak hallottam)

én inkább a kresz tanítására fektetnék hangsúlyt mivel a mai biciklisek semmit nem tudnak... SEMMIT olyan manővereket hajtanak végre hogy hujjuj és rájuk is ugyan úgy vonatkozik a kresz mivel forgalomban részt vesznek

na mindeggy nem mérgelődök még akartam valamit de azt már elfelejtettem miközbe írtam ezt a szart