Egyszer törtem 4szer repedt:D
Első és eddig utolsó törésem: "Sport" táborba voltam Füzesgyarmaton és a strand területén táboroztunk, utolsó éjszaka tovább kint lehettünk a strand területén, fociztunk stb és haverokkal elmentünk az egyik medencéhez és a medence egy jó 2 méteres töltésen volt. Ugye sövénnyel volt körbevéve és a belső oldalon volt egy pad, haverom nekifut rálép a padra majd simán átugorta a sövényt, másik haverom is, na mondom ez nekem is menni fog, csak ugye én hülye alig 2 méterről futottam neki és így nem tudtam kellően nagyot ugrani és a töltés oldalába érkeztem, mivel ez éjfél körül volt, már elég nedves volt a fű a töltés oldalába is és ahogy érkeztem a jobb lábam előre csúszott a balra pedig ráestem de úgy hogy a lábfejem totál hátratört ráadásul még rá is estem. Az volt a szép hogy haverék felállítottak, haver nézi a lábam - ááá bezdmeg ennek szerencsére nincs semmi baja csak biztos megrándult. Aha azért volt benne egy S betű... Na tanárok kihívták a mentőket bevittek Békéscsabára a kórházba, megröntgeneztek stb. 4mm-t elcsúszott a csontom, reggel operálni kell... Felhívták a családom hajnali fél 2-kor hogy reggel műteni kell apám elindult Miskolról mert én még nem írhattam alá a papírokat, ahogy aláírta már rögtön vittek is a műtőbe, 4 órás műtéttel raktak össze meg kaptam egy csinos facsavart...Az volt a legszebb hogy ez a nyár 2. hetén történt... utána novemberbe műtöttek még egyszer...
A többi az meg már nutri volt... elrepedt a talpcsontom fociközben a levegőben megrúgtak és lábújhegyre érkeztem. Hüvelykulyam elrúgták közvetlen közelről, az is reped. Meg a mutató ujjam repedt még kétszer.