A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
neked nem is igazi haverok azok akiket megemlítettél igaz?
nekem is van 2-3 olyan "haver"-om hogy utûálom rendesen néha mert beképzelt. na az ilyenekkel én se tudok jót bulizni.
javaslom neked is hogy válogatsd meg a haverjaidat és akikkel tényleg jól éreznéd magad azokkal menj el vhova.
én se jártam idáig ilyen szórakozóhelyekre, de bekeveredtem régi havertársaságba és mostmár velük szivesen elmegyek, mert normálisak.
Jövõre marhára kimennék külföldre. Haverom elvileg Dániában lesz, eljátszottam a gondolattal, hogy szilveszterkor kimegyek meglátogatni. Mostanában úgyis egyre erõteljesebben kacsintgatok a skandináv országok felé......egy kis tapasztalatszerzés nem ártana.
Én sem vagyok az a partyzós típus, szilveszterkor én is inkább a házibulikat kedvelem, de mivel az összes haverom egy helyen volt (közülük már van aki külföldön tanul, szóval ritka az ilyesmi) így én is lementem.
Ennek masszív piálás lett a vége. Vannak olyan idõszakok amik kiestek, ma mesélték hogy miket csináltam és semmire nem emlékszem. Rókakoma nem jött. Egy szóval tökéletes volt 😄
Egyébként én visszafogott vagyok és bulizni se szoktam járni, inni se szoktam, de most...jó volt😛
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
#24147: jól teszed. 😊
#24148: én ki is lógok, csak most így alakult.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Butaság szilveszterkor szórakozó helyre menni. Volt, hogy én is mentem ilyenre, de az mindig tré volt. Viszont utána volt egy társaság akikkel néhány szilvesztert együtt töltöttünk és csináltunk magunknak házibulit. Azok annyira nagyon jók voltak, hogy nem igaz. Szerintem eddig összességében is tekintve azok voltak a legjobb bulik. Volt italozás de mindig csak annyira, hogy eszméletlenül jól érezzük magunkat, zenéltünk, táncoltunk, volt, hogy társasoztunk.... Csak sajnos felbomlott a társaság amikor is a párok szakítottak... :S
Kár, pedig nagyon jó csapat voltunk.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A történet a következõ: Elõtte való nap este bemásztunk a "kedvenc" kocsmánkba haverokkal (mostanában már oda se szívesen megyek, mint ahogy sehova se) és valószínûleg, ha nem ittam volna meg az utolsó sörömet, akkor "Nem"-et mondtam volna arra, hogy feliratkozok a szilveszter este itt töltésére (belépõ). Gondoltam is, hogy nem igazán fogom én ezt élvezni, bementünk 7-kor a kettõ haverral szétnézni. Készülõdések már láthatóan elkezdõdtek, látni lehetett már néhány illuminált állapotú egyént már akkor is. Aztán elkezdtünk biliárdozni. Én az elsõ meccs után a tegnapi napon is észrevettem, hogy én ma sem fogok teljesíteni, szóval inkább ültem és lestem, ahogy játszanak (haverok+többiek).
Végig ott ültem szinte egybõl 7 órától este 10-ig, mikor mehettünk vacsiért. Aztán kicsit feljebb vették a mosógépfrekvenciát és mondom csak csináljunk már valamit, én is elkezdtem mozogni tánc címszó alatt, de csak szenvedés volt, legszívesebben hazamentem volna. Csak ugye szilveszterkor ez azért ciki lett volna, fõleg mert még éjfél sem volt. Aztán már reggel fele történtek olyanok, hogy egyik ismerõs elvesztette a fényképezõjét (nem tudom tulképp mit is várt). Kimenve a kocsmából friss levegõt szívni sem volt túlzottan jobb érzés, látva a csomó nyúzott rókát, meg rókázót, de bent meg iszonytatos cigi szag volt ugye. :S
Néhány idióta lefröcskölte pezsgõvel a falat is, voltak túl erõs koccintások, majd fél 7-re hazaballagtunk és 15 órakor felkelve ugyanúgy elkezdtem folytatni az életemet, és megint egy fokkal jobban megutáltam a szilvesztert.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
meg mindenki széjjel van a piától meg fél buliban csak a fejét fogja, az mirejómár? se táncolni sem kulturizálni nemtud, akkor inkább ne igyon ha nem bírja. meg megfogadtam, hogy a következõ részeg barmot otthagyom a földön a gecibe. nem azért megyek buliba hogy ovóbácsit játszak
ಠ_ಠ
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
(Fúj... hurrogjuk le, neki tetszik......... - jöhet, várom 😄D)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
-tévedtél. viszlát.
ennyi-.-
ás akkor nem õ a kretén fasz, hanem én vagyok a zantiszociális.
Végeredményben szerintem az a lúzer,aki szerint lúzerség a józanabb, kultúráltabb szórakozás. <#idiota>#idiota>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Día de la Comunidad Madrid (Madrid napja) valami hihetetlen milyen ünnep volt még kint a külvárosba is ahol parkoltunk. Eszméletlen volt
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
"Ez tipikusan az amikor más emberek elvárják az embertõl, hogy elmenjen valahova mert ha nem megy sehova akkor vagy lelúzerezik vagy sajnálják milyen magányos mert képtelenek arra a lehetõségre gondolni, hogy van olyan aki otthon akar ücsörögni Szilveszterkor mert marhára nincs kedve a sok Karácsonyi piálás, kajálás után még többet piálni és kajálni valami szar örjöngõ zenére és kotta részegen próbál ébren maradni éjfélig mert így szokás.
Persze amiatt, hogy baszogatják/sajnálják az aki nem megy el sehova is rosszul érzi magát mert úgy érzi, hogy el kellet volna mennie valahová még akkor is ha tudja ott sem érezné jól magát."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(