A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
ez durva, és tényleg igaza van😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Feri.

neked nem is igazi haverok azok akiket megemlítettél igaz?

nekem is van 2-3 olyan "haver"-om hogy utûálom rendesen néha mert beképzelt. na az ilyenekkel én se tudok jót bulizni.
javaslom neked is hogy válogatsd meg a haverjaidat és akikkel tényleg jól éreznéd magad azokkal menj el vhova.

én se jártam idáig ilyen szórakozóhelyekre, de bekeveredtem régi havertársaságba és mostmár velük szivesen elmegyek, mert normálisak.

Abban én is egyetértek, hogy utálom ezt a kötelezõ-jellegû bulizást. Normális házibuli az jó, de elég ritkán jön össze, és a legjobb bulik úgyis mindig spontán történnek.

Jövõre marhára kimennék külföldre. Haverom elvileg Dániában lesz, eljátszottam a gondolattal, hogy szilveszterkor kimegyek meglátogatni. Mostanában úgyis egyre erõteljesebben kacsintgatok a skandináv országok felé......egy kis tapasztalatszerzés nem ártana.

GregSB
Vad buli.

Én sem vagyok az a partyzós típus, szilveszterkor én is inkább a házibulikat kedvelem, de mivel az összes haverom egy helyen volt (közülük már van aki külföldön tanul, szóval ritka az ilyesmi) így én is lementem.

Ennek masszív piálás lett a vége. Vannak olyan idõszakok amik kiestek, ma mesélték hogy miket csináltam és semmire nem emlékszem. Rókakoma nem jött. Egy szóval tökéletes volt 😄

Bulykin
Vad buli😊

Egyébként én visszafogott vagyok és bulizni se szoktam járni, inni se szoktam, de most...jó volt😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

fery02
Igen, az biztos, hogy házibuli a legjobb szilveszterkor (vagyis az ilyen, szingliknek mint én). Csak a környékünkön az ilyen házibulikba való belépéshez nem árt, ha vannak jó kapcsolatok. Nekem pedig semmi komolyabb társasági kapcsolatom sincs, mint ahogy barátom sem.
#24147: jól teszed. 😊
#24148: én ki is lógok, csak most így alakult.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Kiesett az éjfél...😞 De nem maradtam szomjas😊

[merlinw.org]

Ki kell lógni a sorból, ha az az igazság.
Carlos
Nem volt buli.

Párommal kettesben.

Þór vígi þessi rúnar

BaliBoy
Igazi szilveszteri feeling. <#hehe>

Butaság szilveszterkor szórakozó helyre menni. Volt, hogy én is mentem ilyenre, de az mindig tré volt. Viszont utána volt egy társaság akikkel néhány szilvesztert együtt töltöttünk és csináltunk magunknak házibulit. Azok annyira nagyon jók voltak, hogy nem igaz. Szerintem eddig összességében is tekintve azok voltak a legjobb bulik. Volt italozás de mindig csak annyira, hogy eszméletlenül jól érezzük magunkat, zenéltünk, táncoltunk, volt, hogy társasoztunk.... Csak sajnos felbomlott a társaság amikor is a párok szakítottak... :S
Kár, pedig nagyon jó csapat voltunk.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

fery02
Vad buli volt, csak nem hatott rám semmi sem. Mindez idáig az otthonlevõs szilveszter pártján álltam és ez úgy is fog valószínûleg maradni.
A történet a következõ: Elõtte való nap este bemásztunk a "kedvenc" kocsmánkba haverokkal (mostanában már oda se szívesen megyek, mint ahogy sehova se) és valószínûleg, ha nem ittam volna meg az utolsó sörömet, akkor "Nem"-et mondtam volna arra, hogy feliratkozok a szilveszter este itt töltésére (belépõ). Gondoltam is, hogy nem igazán fogom én ezt élvezni, bementünk 7-kor a kettõ haverral szétnézni. Készülõdések már láthatóan elkezdõdtek, látni lehetett már néhány illuminált állapotú egyént már akkor is. Aztán elkezdtünk biliárdozni. Én az elsõ meccs után a tegnapi napon is észrevettem, hogy én ma sem fogok teljesíteni, szóval inkább ültem és lestem, ahogy játszanak (haverok+többiek).
Végig ott ültem szinte egybõl 7 órától este 10-ig, mikor mehettünk vacsiért. Aztán kicsit feljebb vették a mosógépfrekvenciát és mondom csak csináljunk már valamit, én is elkezdtem mozogni tánc címszó alatt, de csak szenvedés volt, legszívesebben hazamentem volna. Csak ugye szilveszterkor ez azért ciki lett volna, fõleg mert még éjfél sem volt. Aztán már reggel fele történtek olyanok, hogy egyik ismerõs elvesztette a fényképezõjét (nem tudom tulképp mit is várt). Kimenve a kocsmából friss levegõt szívni sem volt túlzottan jobb érzés, látva a csomó nyúzott rókát, meg rókázót, de bent meg iszonytatos cigi szag volt ugye. :S
Néhány idióta lefröcskölte pezsgõvel a falat is, voltak túl erõs koccintások, majd fél 7-re hazaballagtunk és 15 órakor felkelve ugyanúgy elkezdtem folytatni az életemet, és megint egy fokkal jobban megutáltam a szilvesztert.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ülnének kussban a picsájukon, buta primitív gecik.
milk41
Nem,itt most arról van szó,hogy igazából az Izraelieké az a föld ami most a Palesztinoké.És nemtudnak megegyezni mert a Palesztinok azt mondják,hogy elõször hadják abba a bombázást,az Izraeliek meg azt,hogy elõször irják alá azt a papirt,hogy az a föld Izraelé és minden Palesztint költöztessenek ki onnan.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

somdav95
Pénz....

Bandee1987
szolid összejövetel volt, de azért nagyon berúgtunk, róka is volt bõven.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

89
sztem egyértelmû...de Fbn már megválaszolta

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Shifter
nem feltétlen értelmetlen...

&#3232;_&#3232;

Nem értem hogy mitõl jó az egyes észkombájnoknak hogy ártatlan emberek vérét ontják teljesen értelmetlenül...
a zsidók
Hegi90
kik :o

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

jah

89
idióták

Hegi90
ezt az ominózus szalagavató után én is megfogadtam

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90

bardocz
És azért vége,mert hánynak egyet?Tavaly házibuliban egy srác már 8kor hányt😄 Na az igazi káosz buli volt:-d
tigeroo
nálunk is voltak arcok. 15év körüli tag megjelenik 1 üveg háziborral. meek hugyozni 10perc múlva csak annyit látok h támasztja a falat és hány tõle 😄

meg mindenki széjjel van a piától meg fél buliban csak a fejét fogja, az mirejómár? se táncolni sem kulturizálni nemtud, akkor inkább ne igyon ha nem bírja. meg megfogadtam, hogy a következõ részeg barmot otthagyom a földön a gecibe. nem azért megyek buliba hogy ovóbácsit játszak
Shifter
ha már itt tartunk nekem jó volt minden fasza volt a csajok vetkõztek csak idõ elött vége lett... mert 2 valami kislány behányt...

&#3232;_&#3232;

somdav95
Énis abba a kategóriába tartoztam..

kraawz
Én a barátnõmmel töltöttem kettesben az estét. A szomszédban házibuli volt, a folyosón lévõ bejárati ajtó üvegét kifejelte valaki. Hadd gratuláljak neki itt, remélem a fél üveg a fejében marradt<#hehe>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Hegi90
hányok tõletek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egybkt a legtöbb helyen énis egyetértek vele 😄

BaliBoy
Thx. xD

LordVenom
Hárman,pedig én az otthon maradok kategóriába tartoztam ezen a szilveszteren. <#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Shifter
fúúúj 😄 tessék

&#3232;_&#3232;

somdav95
Nekem is tetszik, ketten vagyunk... 😄

BaliBoy
Nekem tetszik az írás. 😊)

(Fúj... hurrogjuk le, neki tetszik......... - jöhet, várom 😄D)

Hegi90
Passz, azt tudom hogy a Kossuthosoknak is a Rockyban volt a szalagavatójuk, akkor amikor nekünk. De nem sikerült találkoznom régi osztálytársaimmal (pedig elég jó nõk <#hehe><#beka2>)

dikk, ottvoltam a mostani rockys szalagavatón 😮 már ha a ti sulitoknak is ugyanazon a napon volt, bár gyanítom
Hegi90
meg a másik osztálytársam aki akkor ivott elõször, azt egy sörtõl meg két felestõl berúgott, h fasza gyerek legyen. Utána meg leakartuk rázni mer kurva égõen viselkedett. Szánalmasak. Mondjuk az én osztályomról inkább ne beszéljünk, mer az úgy szánalmas ahogy van. 😄

Hegi90
Ne nekem mondd ezt 😄

Hegi90
egyedül hiába mondom, ha néhány marha egybõl cuppan az páleszra. lásd mostani szalagavatóm, aztán idióta osztálytársamra a Rocky mellett kellett vigyázni, hogy ne rabolják ki, meg ilyenek, utána meg 2-ig be se engedték, pedig megvette elõre a jegyet. Mondjuk aki leitatta elõtte az tényleg bírta a piát. Egybõl lehúzott egy kisüveg hubit. :o. De akkoris a fasz kivan az ilyenekkel, még a másik estéjét is elbassza -.-

redbull0304
Mi köze az ivásnak a menõ dolgokhoz? Azért iszik az ember, hogy jól érezze magát és ezért is rúg be!

"én azt hittem hogy olyan társaság, ahol bírják a piát"
-tévedtél. viszlát.

ennyi-.-
ás akkor nem õ a kretén fasz, hanem én vagyok a zantiszociális.
LordVenom
Valójában éppen ez a baj a bebaszással,hogy a kis tízenéves csecsemõk divatból, menõsködésbõl részegednek le. Én évente 7-8 alkalommal iszok,de akkor szép mennyiséget. A lényeg,hogy azért iszok,mert ott éppen olyan a hangulat,de mindig mértékkel. A jókedv szintentartásáig. Nem ítélem el azt aki nem iszik egy kortyot sem,sõt.
Végeredményben szerintem az a lúzer,aki szerint lúzerség a józanabb, kultúráltabb szórakozás. <#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

DJKonya
az

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hegi90
én sem értem hogy miért menõ az aki kurvára bebaszik :o. Najó vannak olyan társaságok, ahol "nem vagy belevaló férfi" ha nem iszol, meg mondják hogy "én azt hittem hogy olyan társaság, ahol bírják a piát", de ezek is általában tipikus rábeszélések, hogy idd le magad te is, mer menõ. De hogy ezzel miért kell büszkélkedni az osztályban/buszon/msnes kiírásban, stb... azt nemértem. :o

89
bajuszos cigánylányok xD

VRSDM
hármaska. atomjó volt :]

u dont have to listen anybody else but me

DJKonya
én hogyha tehetném én Spanyolországba mennék szilveszterezni. Ott nagyon jó hangulat van a bulikon meg sokkal másabbak az emberek nameg milyen csajok vannak spanyolba, volt egyszer hogy ismerõsömmel vltam kint kamionnal Madridba és ki kellet venni a pihenõ idõt és pont az este volt a
Día de la Comunidad Madrid (Madrid napja) valami hihetetlen milyen ünnep volt még kint a külvárosba is ahol parkoltunk. Eszméletlen volt

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

milk41
Magyarországon énsem szeretek bulizni,de pl. itt Belgiumban EU suli évégi bulikat imádom.(Csak a norvég,svéd csajok miatt😛P) Lényeg,hogy megkell találni mindenkinek a saját igényének megfelelõ társaságot.(Mo-n nehéz,mindenki csak PIA,PIA utána "óóóó,de szarul vok,soha többet nem iszok",másnap pedig MSN-en személyes üzenetben:"Holnap is megyünk a DOKK-ba jól beb@szn!?")

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

NEOreg3
idéznék valahonnan:

"Ez tipikusan az amikor más emberek elvárják az embertõl, hogy elmenjen valahova mert ha nem megy sehova akkor vagy lelúzerezik vagy sajnálják milyen magányos mert képtelenek arra a lehetõségre gondolni, hogy van olyan aki otthon akar ücsörögni Szilveszterkor mert marhára nincs kedve a sok Karácsonyi piálás, kajálás után még többet piálni és kajálni valami szar örjöngõ zenére és kotta részegen próbál ébren maradni éjfélig mert így szokás.
Persze amiatt, hogy baszogatják/sajnálják az aki nem megy el sehova is rosszul érzi magát mert úgy érzi, hogy el kellet volna mennie valahová még akkor is ha tudja ott sem érezné jól magát."

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(