Részemről befejeztem, igazából tényleg nem szeretnék senkit rábeszélni, mivel vanmak veszélyei. Csak azon akadok ki, amikor nulla utánaolvasással nyilvánít valaki véleményt - nem csak ebben a témában, akármiről. Én sem akarom megmondani a frankót a fociklubokról vagy a processzor-architektúrákról, mert fingom sincs róla, akkor meg minek ugye.
Amúgy meg szerintem ez tisztán elvi kérdés, nem kell ahhoz fogyasztónak lenni hogy támogassa valaki a dekriminalizációt (ami még nem a teljes legalizálás, csak nem járna bírósággal a lebukás), mint ahogy olyan fogyasztót is ismerek aki szerint így jó, ahogy most van. Én inkább az előbbiek közé sorolom magam... Sokfélék vagyunk, kár minden eltérésért egymásra kiabálni... Kis elfogadás, rugalmasság kérdése, no meg tájékozottságé.
A napi témához visszatérve, az is túlzás hogy teljesen ártalmatlan kis szer lenne a fű, de sokan elhamarkodottan csinálnak belőle valami démoni fogalmat. Nem lehet elégszer mondani: kiegyensúlyozott életbe nem zavarhat bele, hiszen akkor helyén kezeli az ember, egy alkalmi kikapcsolódási formának. Mint a finom sör, jó bor... Azt sem naponta literszám tolja az ember, illetve aki igen az olyan állapotba is kerül mindkét esetben :)