A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Pedig hidd el, fordítva kellene legyen.
Háromszázhatvannégy nap a szereteté, s egyetlen csak a többi dolgoké, s még annak is elég az estéje."
Wass Albert
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Heroes never die. They just reload.\"
u dont have to listen anybody else but me
nálam nem jézusról szól, meg a vallásról.
hanem hogy ezt a napot megelõzõen végiggondolom hogy kik fontosak számora, és hogy milyen (lehetõleg) kézzel készített aprósággal tudnám meglepni õket. még ha vásárolok, akkor is rakok mellé valamit amit én készítek :) belõlem is legyen az ajándékok közt valami.
aztán ahogy közeleg a nap, az egész házat rendberakni, totálisan mindenhol pereputty tisztára, a kertet szintúgy. karácsonyi díszekkel fokozni a fényét, és csillogását a napnak. befaragni a karácsonyfát. behozni, felállítani, díszíteni, halálszét enni, mellé minden mást tömni magam egész nap, és a két ünnep közt :] aztán az estén lefürödni, rendbeszedni magam és együtt ünnepelni azt hogy együtt vagyunk. egymásért...
szentestén megállni egy pillanatra, és hiába van zaj, akkor is hallani a csendet, a szeretet hangját a levegõben. no ezért én szeretem a karácsonyt. kívánok másoknak is hasonlóan szép estét a továbbiakban :)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
karácsony vallásos ünnep,én nem vagyok vallásos
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
huh sajnállak titeket:( legrosszabb a karácsonyt egyedül tölteni...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
sör bor pálinka ect :D ünnepeljük a szüli meg névnapomat is szal muszáj..
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"