• N1ggA
    Ezzel sajnos nem érthetek egyet, mivel a fűnél sokkal károsabb drogok is legálisak. A fű természetesen hosszú távon nagyon szar, mert eltompul tőle az ember, meg lusta lesz, de még mindig jobb, mintha az utcán tarhálna piára mindenkitől úgy, hogy ömlik a pofájából az alkoholszag. Fizikai függősége sokkal kisebb mint az alkoholé, vagy a cigié, lelki függőség az nagy, de abszolút emberfüggő. Én már kb. 3 éve tolom, volt olyan hét, hogy naponta, volt hogy hetente, mostanában az van, hogy az elmúlt fél évben kb. kétszer csináltam, és semmi bajom nincs, sőt, jobban érzem magam, mióta csinálom, mert néha kell az, hogy ellazuljak kicsit. És ez elmondható az összes barátomról. Aki nincs egyedül, az nem fog rákapni, ha csak nem olyan a társaság, de az olyan társaságokról ritkán lehet elmondani, hogy barátiak.
    Az, hogy valaki mást is kipróbál, az meg szintén nem a fű hibája. Max. annyi, hogy ugyanúgy legális, és ez a szar USA-EU->ENSZ mittoménmi, kb. a heroinnal egy csoportba sorolja, és aki kipróbálja a füvet, rájön, hogy egyáltalán nem durva, akkor biztos a heroin se az. Ugyanaz a piac, ugyanazoktól a dealerektől veszed. Ha külön lenne választva (mint az alkohol esetében), akkor nem lenne ekkora probléma.

Igazából leszarom a legalizálást, csak azért akarnám, hogy biztos mennyiséget kapjak (ne 0.6-ot 1 néven), szennyezetlen, jó minőséget, és ne kelljen félnem a rendőröktől.
    Mert úgy érzem a mostani füvesek, kiknek nagy része fiatal, nem érdemlik meg a priuszt. Idén érettségiztem 4.6-os átlaggal, soha sem lopok, semmi törvénybe ütközőt nem szoktam csinálni, a törvény mégis bűnözőként tart számon. Ez a szar.