A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

47.

FZoleee
45 emberbõl egy se írt még konkrét dolgot... <#idiota>
Akad néhány:D

pyrohun
nemnormális vagyok. <#mf1><#beka3>

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

kraawz
teljesen helyénvaló :DD

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Hát akad néhány... :D
FZoleee
ööö... aha <#idiota>
Pepsi Twist
Akad néhány.

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Az perverz vagy termeszetes, ha a sved noi szinkronuszo valogatottat szeretnem analisan kielegiteni buvarruhaban, egy medence aljan?<#zavart2>

http://gaborszantai.co.uk/

Ha mindenki fel is sorolná õket, asszem nem járnánk ide egy-két napig <#idiota>

Nem, "normális" vagyok.<#idiota>

\"All that we are is the result of what we have thought\"

Benny04
akad néhány <#gonosz1>

Carlos
Akad néhány.

Þór vígi þessi rúnar

REPS0L
Nem normális vagyok <#idiota>

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

FZoleee
Nem, "normális" vagyok.
Nem, "normális" vagyok

Nem tudom Te milyen iskolaba jartal, de 20+ eve Azsia tortenelme is teriteken volt a tortenelem orakon...

(halkan megjegyzem, hogy a magyar oktatasi rendszernek koszonhetoen szinte tobbet tudok Azsia tortenelmerol, mint nehany azsiai ismerosom - azert itt, Londonban eleg gyakran elofordul, hogy tulmuveltnek erzem magam mas naciokhoz kepest...)

http://gaborszantai.co.uk/

poppe
csirke, kacsa, pulyka, nyúl, sertés, marha, hal, vadhúsok

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Haverom haverja rendesen megevett egy macskát.

Kicsikiraly
erre gondoltam énis.

DFTBA &#3232;_&#3232;

NEOreg3
teljesen megszokott dolog kutyákat és macskákat enni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kicsikiraly
mellesleg az egyéb háziállat húsa alatt van a kutya/macska vagy az egyéb(megszokottól teljesen eltérõ hús) alatt?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
:D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Aquir
a "nem eszem húst" sütve vagy fõzve?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Netgear
Kedvenc? Így sorba mind <#mf2>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Aquir
fõleg az unikumos pulyak

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

DJ RX7
Pulyka

:3

inediás
Kicsikiraly
ezt el kell fogadnunk. a többi ország még csak most zárkózik fel. (jó Ázsiát leszámítva, ahol szerintem ugyanez megy, csak õk Ázsiát tekintik alapnak. Ebben nem vagyok biztos, csak feltételezés :D)

DFTBA &#3232;_&#3232;

hát ez a baj, kb.
Az európai ember úgy vélekedik magáról, hogy az õshonos, az alap, a felsõbbrendû faj.
általános meg középiskolában mit tanul az ember VILÁGtörténelem címszó alatt?
Európai népek történelmét. Mintha a világ Európával lenne egyenlõ.
Kicsikiraly
bár én úgy tudtam h pl Indiában isszák a tejet meg a tejterméket, mert ugye isteni állatból jön -> isteni ital/étel/egyéb.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
lehet h õk vannak többen, de a civilizált emberiség itt alakult ki (jó ez sem annyira igaz, de érted mirõl beszélek :D azért betegség nálunk, mert hozzánk képest mi vagyunk az alap. õk biztos nem tekintik annak :D)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ez nem igaz, pl. az angol vegetáriánus liga vezetõje eszik tojást, és halat is... Amúgy egyes tesztek szerint az a legjobb étrend. Tejterméket pedig az emberiség nagyobbik része nem is ehet, hiszen csak az európaiak (és ennélfogva az amerikaiak) egy részében van meg az a gén, ami képessé teszi õket a laktóz felnõtt kori lebontására. A többiek a 'tejérzékenyek' az õ beleikben baktériumok végzik a lebontást kellemetlen mellékhatások kíséretében. Mondjuk ezt betegségnek tartani szerintem furcsa dolog, hiszen õk vannak többen:)
Scottt
Kimaradt a CSI,meg az NCIS azok azért elég népszerûek meg Gyilkos számok^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

chhaya
ez nem ilyen egyszerû, sok fajtája van a nem húsevésnek. :)
barátom pl. azért nem eszik húst, mert fájnak tõle az ízületei. pedig nagyon szereti (szeretné).

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

bardocz
Marhát é sem bírom,hatalmas zsírdarabok,pfejj.Hal,rák,tintahal,csirke,pulyka,és hasonlóak jöhetnek nyugodtan.De ha a marhán nincsenek nagy zsírdarabok,akkor azt is megeszem:D
DJ Skyline
ja, egyéb is kell, mert igazából akkor benyomhatom nyugodt szívvel a Knight Ridert. :D (old school, nem az új)

Kicsikiraly
igen, ide kéne még egyéb és nem nézek sorozatokat is. (vagy Smallville, és akkor nem kell egyéb <#idiota>)

DFTBA &#3232;_&#3232;

somdav95
És akkor most jön képbe az hogy sok féle vega van.. <#idiota>

DJ Skyline
Melyik a kedvenc sorozatod?

van minden, csak "Nem nézek sorozatokat" lehetõség nincs, miért? <#gonosz1> na nem baj, majd lesz <#hehe>

Kicsikiraly
a vega nem eszik tojást sem és tejterméket sem. a hús nem evésének nincs külön neve.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Nekem osztálytársam vega, de semmibajom nincs vele, sõt senkinek. Nem eszik húst, mert nem szoktatták rá. Pár falatot egyes húsokból kibír, viszont ha rendesen eszi, akk utána visszajön. Lehet, h agyi alapon, de hát ha valaki nem eszi nevelésbõl, v nem ízlik neki, végülis mind a kettõ agyi alapú.

Am én meg csak baromfit/szárnyast és tengeri/vizi húst eszek. Se vadat, se sertést, se marhát, semmi ilyet. Max évente 1x, 2x fordul elõ.
Nem mert 5 éves koromig mindent megettem de aztán történt valami amit nem tudok mi volt <#nemtudom>

somdav95
Figyelj van olyan ember aki elél tésztán, csokin, pián, müzlin,kenyéren meg zöldségen <#idiota>

somdav95
Felõlem lenyomhat, futni azt bírok <#hehe> De nem vitatkozom.

A neveléseddel van a baj :)

nem tudom hogy jön össze a fizikai munka és a hús de a te dolgod
Ismerek én vega férfit aki olyan izmos hogy fél kézzel lenyomna

Most mégis miaszom van? Baj hogy nem eszem húst csak az ember aki azt eszik...
Mondom nem ÍZLIK sajnálom a nyelvemmel van a baj nem az agyammal...

chhaya
AZ ÖSSZES
jobb híján a halra nyomtam.
miért nem többopciós?!?!

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

somdav95
Elkell vinni fizikai munkára egy hónapra. Meg enne mindent <#eplus2>