• Lacee
    ez a post nagyon tetszett, egyetértek!

elsőre szavaztam, előfordult rendszeresebben is. Szerintem nyugodtan ki lehet próbálni, ha aggyal, _felelősen_ használja az ember, nem lehet belőle baja. Mostanság kábé havonta egyszer szoktunk a barátaimmal eldurrantani egy-két cigit.
    Naponta szívni tényleg nem nagyon van értelme, hamar jön a szellemi lassulás, enyhe butulás, és az ember nem feltétlenül veszi észre magán, inkább csak a külső szemlélők. Viszont egy hét kihagyás után már el is tűnik ez a mellékhatás, simán tudtam tanulni vizsgaidőszakra egy húzós egy-két hónapos időszak után (fiatalság, bolondság, nem szeretném azért megismételni).
    Volt már olyan bulis időszak, amikor naponta-kétnaponta alkoholizáltunk (nem sokat, de megvolt a szalonspicc), na AZ hamar leépít, és hosszabb idő is kell regenerálódni belőle - könnyebben lebetegszel, emésztési problémák, ésatöbbi. A fűtől max meghízol mert megéhezel :)
    Röviden, megvannak a kockázatai, ezért nem is való mindenkinek, de korántsem olyan veszélyes, mint amennyire be szeretnék állítani a "hozzáértők". Szigorúan kontrollált formában nyugodtan lehetne árusítani szerintem (mondjuk személyivel, esetleg receptre havonta maximált mennyiséget), minden fél jól járna, a dílereken kívül...