• GregSB
    Milyen utalgatás? :D És ne magyarországból és kelet európából indulj ki, itt kicsit más az emberek mentalitása.

Nyugat európában már most olyan rendszer van, hogy leülsz a TV-d elé, benyomsz egy gombot ami előhoz egy filmlistát és arról azt nézel meg amit akarsz. Mutatja hogy mennyibe kerül, ráböksz, a film azonnal indul, nincs vagy minimális a töltési idő, az összeget meg szépen levonják a háttérben az előre beállított bankkártyáról, vagy a hó végi számládon fog megjelenni. Most még premier filmek nincsenek rajta, de a jövőben gondolom már ez sem lesz gond.

És ez a rendszer működik kint, pedig ahol láttam (hollandia), eléggé virágzik a torrentezés és a warez... de annyira olcsó (pár euró egy film megnézése), hogy az ember amikor fáradtan hazaérkezik a melóból akkor inkább ezt az utat választja (besüpped a házimozi elé a kanapéba, megnyom 2 gombot és megy a film), minthogy bekapcsolja a gépet és levadássza torrentről. Tudom ez sem nagy kunszt manapság, de ha itthon pár száz Ft-ért lehetne így filmeket nézni én sem törődnék azzal hogy ingyen le tudom tölteni torrentről.