elmeroggyant#41513
Soha nem "érte meg" családot alapítani, nem csak a mai korban. Sőt, manapság több kilátás van a családalapításhoz, mint teszem azt 100 éve volt.
Ettől függetlenül te is megszülettél valahogy. Csak talán a szüleid nem rinyáltak, hogy nem éri meg.
De talán az ilyen önsajnáló hozzáállás a természet reakciója a túlnépesedés ellen és a létszám kordában tartásához. :)
A kérdésre:
- Családot nem akarok. Felelősség is, meg amúgy is csak hátráltatna.
- Buli? Idióták szava arra, hogy hogyan b*sszon be és igya le magát a sárga földig. Esetleg hogy hogyan ugrabugráljon tücc-tücc "zenére".
Sokan kikapcsolódásnak, feszültséglevezetésnek nevezik. Ilyenkor röhögök egyet. :)
Aki enélkül nem képes levezetni a feszültségét, annak máshogy sem fog menni, ergo szánalmas.
- Karrier? Mihez képest? Legyek magasabb pozícióban egy adott munkahelyen, mint a másik? Minek? Ugyanúgy csak végrehajtó leszek. Még saját vállalkozás esetében csak-csak. De akkor is csak a többi emberhez kellene mérnem magam.
Én viszont nem szoktam magam más emberekhez mérni, mivel nem érdekelnek igazán. Sem ők, sem a véleményük rólam.
- Hobbi? Még akár igaz is lehetne. A baj csak az a kérdéssel, hogy egy hobbbit ad leehtőségként. Nekem meg temérdek hobbim van, így nem tudok és nem fogok csak egy dologgal foglalkozni.
("Polihisztor vagyok. És még sok más tudományban is jártas." :) )