• elmeroggyant
    Soha nem "érte meg" családot alapítani, nem csak a mai korban. Sőt, manapság több kilátás van a családalapításhoz, mint teszem azt 100 éve volt.
    Ettől függetlenül te is megszülettél valahogy. Csak talán a szüleid nem rinyáltak, hogy nem éri meg.
    De talán az ilyen önsajnáló hozzáállás a természet reakciója a túlnépesedés ellen és a létszám kordában tartásához. :)

A kérdésre:
    - Családot nem akarok. Felelősség is, meg amúgy is csak hátráltatna.

- Buli? Idióták szava arra, hogy hogyan b*sszon be és igya le magát a sárga földig. Esetleg hogy hogyan ugrabugráljon tücc-tücc "zenére".
    Sokan kikapcsolódásnak, feszültséglevezetésnek nevezik. Ilyenkor röhögök egyet. :)
    Aki enélkül nem képes levezetni a feszültségét, annak máshogy sem fog menni, ergo szánalmas.

- Karrier? Mihez képest? Legyek magasabb pozícióban egy adott munkahelyen, mint a másik? Minek? Ugyanúgy csak végrehajtó leszek. Még saját vállalkozás esetében csak-csak. De akkor is csak a többi emberhez kellene mérnem magam.
    Én viszont nem szoktam magam más emberekhez mérni, mivel nem érdekelnek igazán. Sem ők, sem a véleményük rólam.

- Hobbi? Még akár igaz is lehetne. A baj csak az a kérdéssel, hogy egy hobbbit ad leehtőségként. Nekem meg temérdek hobbim van, így nem tudok és nem fogok csak egy dologgal foglalkozni.
    ("Polihisztor vagyok. És még sok más tudományban is jártas." :) )

- Tengeni-lengeni? A gyengék sajátja.

- Öngyilkosság? Még inkább szánandó.

Tehát marad az egyéb. ;)