A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiphop, RnB, Rap
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
fõleg ez, úgyhogy erre tettem
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Illetve különféle Elektronikusabb zenék (pl: Anima)
Metalfajták: Heavy, Progressive, Goth, Death, Black, Trash, Classic rock, Progressive rock, Hard rock, New wave, Reggae, Ska, Dub... és még sok más stílust, csak a felsorolás sose volt az erõsségem😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Punk, Rock, Metal,
Alter, Underground, Chillout
pop
ennyi
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Könyvekbõl amit itthon nem lehet megvenni (nem is hallottak róla) többnyire pdf-ben vannak meg. Ez van.
gamertag: kenobita
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem vagyok ra buszke, talan karajcsontra ez egyikkel meglepem magam, de a masik 1500e HUF, igy kimarad az eletembol, pedig jo lenne egy normalis support hozza :-(
http://gaborszantai.co.uk/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ez nálam általában könyveket jelent, azon belül is inkább a szépirodalmat.
minden mást inkább letöltök.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
De nem szoktam venni cuccokat
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
fel is fogjátok magatokat jelenteni?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Filmbõl ami érdekel megnézem moziban, játékom is van, ami eredeti, de aztán ennyi. Mondjuk a sorozatok letöltését nem érzem wareznak, zenébõl meg csak konkrét számokat szoktam szedni, szal albumra nem nagyon adnék ki 5-6 ezreket..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ