127612
-
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek -
elmeroggyant #41755 Végre új kérdés. Ideje volt. :)
Hát egyik sem. Kár, hogy itt most nincs Egyéb opció. -
elmeroggyant #41754 "amiket szívesen és érdeklődéssel megnézek, azok a jóval alacsonyabb költségvetésű, kreatív, érdekesebb témákat boncolgató dokumentum vagy művészfilmek"
Valahogy ebben egyet tudok érteni. Bár a művészfilmek nem az én stílusom, de a normálisabb dokumentumfilmeket szeretem nézegetni, ha éppen olyanom van. Persze lassan több mint fél éve nemigen nézek TV-t sem. Jó, ha kéthetente egyszer bekapcsolom. -
Az élet megy tovább, alkalmazkodom a körülményekhez, ha kell minden cselekvést újratanulok, hogy teljes életet élhessek.
Első -
elmeroggyant #41752 "Inkább az lehet,hogy nem fogadod el más emberek,más ízlését."
Tévedés. Én csak simán kifejtettem, hogy nekem nem tetszik. Erre jött a köcsögözés meg a hasonlók.
Lehet, hogy nem én vagyok az, aki nem fogadja el mások ízlését...
"és ne mutasd ki ennyire a szélsőséges véleményedet"
Miért? Sért valakit a véleményem talán?
"Talán a népszerűségi indexed is magasabb lesz. ;)
(bár gondolom ez téged nem érdekel)"
Nagyon fején találtad a szöget. Egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. Mindenféle tinik meg egyetemista/főiskolás, napi 20 órát gép előtt ülő szájberhuszárok sértegetése meg még kevésbé. ;) -
Különben a HD mivel jobb, mint a "hagyományos"? Mert nekem annyira nem nagy élmény, hogy megláttam és helyben beszartam olyan csodálatos, annyit meg tényleg nem érdemel, hogy 3x akkora árat fizessek egy tévéért. :| -
nem meleg :| -
Cat 02 #41749 200ért kapsz teszkóban :p -
Amikor csak tudok, imádok mozizni )))) -
Esélytelen :) -
és a popcorn?
-
Esetleg ha van nőm és el akar menni akkor meghívom. De ebből sem csinálunk rendszert. :D -
Valakinek geci drága valakinek nem. Neked pl. nem drága, neki drága, nekem is drága. Nagyon régen voltam moziban(ezért nem tudom már annyira az árakat de sose volt olcsó). De 500-1000Ft nekem nagyon drága 1 filmre. -
Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen.
Ilyen kb. 5 évben egyszer van, de mondjuk évente egyszer azért elmegyek. -
Csak ha randizok / haverokkal lógok -
Fbn Lx #41741 sajnos engem is nagyrészt hidegen hagynak a filmek :(
amiket szívesen és érdeklődéssel megnézek, azok a jóval alacsonyabb költségvetésű, kreatív, érdekesebb témákat boncolgató dokumentum vagy művészfilmek.
Ezekhez meg nem szükséges akkora befektetés, hogy ne térülne meg, ha nem szar a film.
meg néha akad 1-1 keleti film, ami érdekel.
halivúd meg leszophat, még az utóbbi 2 évben kifizetett jegyáraimat is sajnálom tőlük. Ez olyan 6-7 tucatfilmre tehető, amit megnéztem. -
Fbn Lx #41740 ja, csakhogy nekem a 900ft is gecidrága sajnos.
Mindenkinek az a drága, ami nem éri meg, ugye. Ha igazán élvezném a mozit, úgy mint mondjuk kisebb koromban a gyűrűk ura meg star wars első részeinek idején, akkor megérné, de így másra szívesebben költöm azt a 900 forintot. szóval kinek mi éri meg. én pl. veszek belőle két kövér magyaros hamburgert a főút mellett, és ezzel boldogabb vagyok, mint egy mozival.
nem vagyok dagadt. -

-
Rundstedt17 #41738 kicsi hát ez az van még mit tanulnod,az okoskodással még ráérsz
-
Inkább az lehet,hogy nem fogadod el más emberek,más ízlését. Ami neked nem igényes,az lehet,hogy másnak igen,és ez fordítva is igaz. Kicsit legyél empatikusabb,és ne mutasd ki ennyire a szélsőséges véleményedet. Talán a népszerűségi indexed is magasabb lesz. ;)
(bár gondolom ez téged nem érdekel) -
igen, elírtam a neved elnézést :( -
SL #41735 Párszor egy hónapban, nem is kell több.
-
azér ő mégiscsak elegánsabb :D -
Rundstedt17 #41733 királykám valami probléma van? 
-
Runstedt, kgabor9999 :D -
geo91 #41731 Ha van egy jó film amit mindenképp megakarok nézni, akkor igen. ~ évente kb. egyszer -
remélem nem maradsz soká. kevesen vannak akik ilyen igényesen tudnak faxkodni és hülyeságokat összeszólalni ;) -
na sebaj, ha nem ismered nem értheted :D azért CSI se véletlenül érte meg szerintem a 9. évadját is. általában tényleg az igénytelen sorozatokat nyomják a csatornák direkt hogy kibasszanak a nézzőkkel. -
Rém rendes igényes? lol :D Na nee...
#41726: Ideje már, rászolgálsz a nickedre. -
ideje volt már -
elmeroggyant #41726 Nem lehet mindneki függő. :)
De szerintem megyek innen, mert megjött a "kemény mag". Mármint a nethuszár sereg. Csá. ;) -
elmeroggyant #41725 Aha. Gondolom te meg a kőkemény beszólásaid és a sértegetésed következtében vagányabb leszel. Világos. :) -
aki a jóbarátokat nem szereti az egy köcsög -.- -
elmeroggyant #41723 CSI meg az igényesség. House? Na neee.
Rescue Me. Talán.
Jóbarátok? Kizárt. Akkor már a Rém rendes.
Weeds és TBBT nem ismert általam. Legalábbis így nem.
Lehet, az a baj, hogy nem vagyok kocka.
(Viszont "olyan sokoldalú vagyok, hogy az már gömb..." :) ) -
bracsek #41722 erre nem tudok válaszolni, mert itt nincs mozi, és azért nem megyek :( -
elmeroggyant #41721 Csak felvetettem. Végülis topiktéma jelenleg. -
nem. ilyen faszságokat beszélsz. -
ma már szinte minden kocka az :D
igényesebb sorozatok a kedvedér: CSI-k, House, Rescue Me, TBBT, Jóbarátok, Weeds és még rengeteg. -
és kit érdekelnek a mozik?:D -
elmeroggyant #41717 Hűha! Látom népellenség lettem.
Ilyen sok sorozatfüggő van errefelé? :)