A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
meg jó h egy olyan ember szervezi aki nem bp-i 😄
\"You are fucking crazy people!\"
Mivel biztosan nem a miskolc van a többséghez a legközelebb xD
Bár nem ismerkedek jól, és rendszerint nem kezdeményezek kommunikációt úgymond "idegenekkel", azért egy próbát megér... 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
やられたらやり返す。倍返しだ!
feltéve, ha a haverok is jönnének😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ennek ellenére egy-két zúzódással mindenki megúszta 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mellesleg 😮 kicsit más eredményre számítottam. kockák... 😄
DFTBA ಠ_ಠ
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
de anyu tudjon róla, ha jössz!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
meg vhogy én is ide tartozok
kötözködök,meg poénkodok...
úgyse kíváncsi senki arra,hogy milyen vagyok igazából
te beteg vagy 😄DD
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Sõt,jókat lehet röhögni a hülyeségein XD
nem rá céloztam
Pepsi is azok közé az emberek közé tartozik,akinek nagy a szája fórumon...de lehet vele normálisan beszélgetni, ha nem látja senki 😄😄😄
Meg hoznék valami légpuskát,vagy gázpisztolyt,hátha eljönne egy-két flémelõ kötsög <#eplus2>#eplus2>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
h azok akik teleflémelnek topikokat, és nagy pofával ugatnak mindenkinek mindenért...azok ugyan elmerészkednének-e egy ilyen talira 😄
meg arra is, h értelmes megnyilvánulásra képesek lennének-e személyesen
inkább csak ha ráérek mert a távolság itt ebben az országban nem nagy...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.