127612
-
Csölátás
-
Nem tanulok, mert nem érdekel, szerintem hülyeség és kész. :) -
hát figy, az téged minősítene.
én maradok a spirituális testfestésnél -
Van, szeretem, szerintem jó dolog. -
jó.. én minnyá a kukimra tetoválom a nevedet <3 -
tanulj még. a tetoválás ennél többről szól, nem csak egy hóbort -
Azokat sem tartom értelmesnek akik tízezreket költenek a hajukra. :D
De végülis igazad van. :) -
Nincsen, és még nem döntöttem el, hogy legyen-e vagy sem
Hát ha lesz akkor mind a 2 karom fullra:) Ez vonzott mindig is csak hát előitéletek.. -
Értékesítési vezetőként dolgozok közel 5 éve,és tapasztaltam (ha nem is sokszor) hogy vannak előítéletek a tetkók iránt,főleg az idősebb korosztályban. -
Semmi értelmeset nem nyújt. :) Önkifejezés. Vannak akik ezreket költenek a hajukra,pedig semmi értelmeset nem nyújt.
Ez is egy szubjektív vélemény,de elfogadom,mert különbözőek vagyunk. ;) -
Hydroceph #41026 Nincsen, és még nem döntöttem el, hogy legyen-e vagy sem. -
A tetkósok ellen elöítélet? Hát akinek az egész teste vagy a feje is tetkós azt megértem ha kirekesztik... de ha normális a tetkó akkor miért tennék? Én nem értek egyet ebben.
Annál meg hogy egy tetkó miatt nem fogadnak el valakit vannak sokkal rosszabb dolgok is... -
1. Ahhoz képest, hogy semmi értelmeset nem nyújt.
2. Ez így van.
3. Szubjektív, de ha nekem nem tetszik akkor a szavazásom szempontjából az csúnya és kész => Tehát számomra hülyeség => Így szavaztam. -
Immigrants #41023 Bocsánat koromban akart lenni -
Immigrants #41022 Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert 80 éves teliráncos csaucsau karomban hogy fog kinézni???? -
1.drága - ez relatív. Mihez képest?
2.kirekesztés - ebben igazad van,sajnos itthon a legnagyobb az előítélet,ezt tapasztaltam
3.nem szép - ez pedig szubjektív.
Eddig egy érv szól ellene,ami tény,de az is csak részben. :) -
Live srteam-mel persze! :D -
Kijavítanám magam: Nem mindegyik csúnya, a kicsik lehetnek szépek is, művészetnek művészet, de sosem csináltatnék. Az már szerintem undorító mikor valakinek az egész teste agyon van tetoválva. -
Szerintem egyből iszapbirkózást! :D -
namost, hogy fair legyen, tolj teis egy képet magadról gyorsan... -
Soha nem csináltatnék, hülyeségnek tartom, mert:
Drága, felesleges. Szerintem csúnya is bár ez szubjektív, abszolút nem illik az emberre. Ha később már nem tetszik, műtét kell és az is drága. -
huntofa #41015 miért ne legyen tetkó: 1. drága , felesleges rá költeni , 2. sokan kirekesztik a tetkós embereket , 3. nem szép így egy nagy felesleg az emberi testen.... -
huntofa #41014 gyönyörű vagy lányom , remélem apukád büszke rád...
-
Nem izgat a téma. (nem hülyeség, de nem is érdekelnek a tetkók)
Van amit el tudnák képzelni, de annyira nem tartom fontosnak.
Viszont a nagy felületű tetoválások nagyon nem tetszenek. -
Van tetoválásom és lesz is még,legalábbis szeretnék
első tetoválásom -
Dehogyis,biztos mosolygós szmájli. -
szomorú -
Olyan helyre kell ahol mondjuk annyira nem látszik.Én meg a haverom csináltatunk a seggünkre egy szmájlit!
:D -
Milyen?? :D Nem igazán értem mire reagáltál -
Nincsen, és még nem döntöttem el, hogy legyen-e vagy sem.
Lehet később megbánnám,hiába akarom most.
-
Még nincs, de szeretnék. -
A bnőmön jól mutat nagyon szerintem, de én nem tudom, hogy nekem kellene-e jó is lenne, meg nem is... -
clio1616v #41004 nincs... jó dolog... csak ha már nem tetszik kurvanehezen jön le -
-
marci9507 #41002 Még nincs, de szeretnék. -
Hidd el van olyan :) -
geo91 #41000 TÉK -
geo91 #40999 nekem apám tetováltatott egy vasmacskát a vállára 15 évesen, mert nagy újpestes volt akkoriban. A:SD:ASD:ASD:ASD -
vagy a kézfejen a "Szeretlek Mari" felirat :DDD -
hogyne lenne... Indiánok is magukra nyomatták a gyerekeik arcképeit.. egy futball szurkoló is örökre hordja a saját csapata címerét.. és még lehetne sorolni... vannak azért szerintem komoly dolgok. de itt nem arra gondolok ,hogy 14 évesen magára tetováltat a gyerek egy gördeszkát mert azt akkor épp szereti...