• tenkenorman
    Én még nem hívtam. Egyszer felmáztunk a távhő vízvezetékcsövére, bő méteres átmérő, és párban mennek. a ketőt összekötve nejlonzsinórral. leültünk egy kis acél (szervízállomás??) szerűségre, és azon támasztottuk a lábunkat, elszakad én meg 3 métert zuhantam. az alkarom kicsavarodott, ripityára törött, a könyököm eltört, és az egyik bordám zúzódott... Taxival mentem be:D aztán meg egszer kirohant egy kutya miközben dumált a gazdi a szomszédjával nem menekültem csak beletekertem egy nagyot, a hajtókar meg eltört, a vádlimat egy ez egyben felnyitotta. az volt a vicces hogy a kutya gazdájának e férje mentős volt, 5percen belül elvittek és még én kértem bocsánatot hogy feltartom a mentősöket:D mentünk kilincsel piroson át szembesávba:D. egy pár óra alatt megvolt, összevarták, hazamentem. de semmit nem bántam meg... a balesetben nem az a szar hogy a csontjaid nem a helyén vannak hanem az hogy az egész nyaram oda lett s nagyon untam a kórházba visszajárkálni, kivárni az órákat... stb.
    bocs akit nem érdekel ne olvassa de szeretem megosztani ezeket a dolgokat, és kérek mindenkit ha ezzel kapcsolatos élménye van írja le mert szívesen elolvasnám ;-)