A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De én mindig elolvasom,és általában csak akkor szólok hozzá,ha nem értek egyet :)
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Én is így gondolom.<#eljen>#eljen>
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
gyûrûk ura 1-2-3, star wars 1-2-3, harry potter 1-2-3, szóval a 3 hypeolt közkedvelt széria. ezeken kívül talán csak a narnia-t élveztem, meg a stardust se volt rossz nekem, csak szimplán nem emlékezetes.
az összes többi alkalom, amikor moziban voltam: <#levele>#levele> lóf.sz. pedig ezek nem is voltak annyira régen.
na jó, Hankock-ot még élveztem bizonyos részeknél.
én ezeket a tipikus kicsit régebbi családi tévéfilmeket kedvelem, ha már film. De általában semmi nem motivál, hogy leüljek a tévé elé.
olyan 2004-ig tudtak.
amik mostanság mennek a mozikban -> HULLADÉK.
Ugyanannyi jó film van mint régen, akkor is és most is vannak tehetséges rendezõk, az idõ pedig megszépít mindent!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Trailer:
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
26 November 2008 (USA)
Jason Statham filmjei általában jóak <#eljen>#eljen>
de csak azé me úgy vezet mint én :D
Nem rosszak,de nem is olyan hûdejók :))
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
több háborús filmet!!!!!
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Bad Spancer 4ever!!! :DDD
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tévét nemnemsoha. :D nem vagyok mazochista.
sok sz@r.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A Dark Knight miatt jelöltem ezt.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
ki számolja már : DSAd
<#wilting>#wilting>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
DFTBA ಠ_ಠ

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"