• Ability
    Ja, megváltoztam, vékony lettem, de azért még nem vagyok teljesen elégedett. Bár amikor felhozom a fogyókúrát akkor mindenki lebasz, hogy bele ne kezdjek még egyszer, mert nincs rá szükségem. :D

Tanácsot annyira nem tudok adni, erős fogyókúrás módszerem van, ilyen kényelmes tempós nincs. De van pár szabály... egyrészt kaja megvonás nélkül is lehet fogyni, másrészt a futás nem éppen a legjobb fogyókúrás mozgás, de ha bírod egy órát akkor nem szar, nem szar. :D Kajából válogatni kellene. Ha szereted a salátákat, akkor vacsira nyomhatnál olyat, hogy mindenféle zöldség összedarabolva, öntet nélkül. Szeritnem finom. 5-6 után már nuku kaja. Szokj rá, hogy rengeteget iszol, engem mindenki cukrosnak néz, mert eszméletlen hogy 2 liter vizet benyomok negyed óra alatt, és rögtön utána megyek a következőért mert már kívánom. :D Anyámnak ez az egész napi mennyiség, nekem ez megy minimum 10x. :D Csak akkor nem iszok, ha valamivel el vagyok foglalva. Ha szereted a főzelékeket, akkor nagyon jók tudnak lenni az ételkeményítővel készült kaják. Levelesek a legjobbak, zöldborsó is még jó, ételkeményítővel, cukor, liszt, olaj, tejföl minden nélkül. Meg lehet enni, nem rossz. És mivel főtt kaja úgyis kell... én is ezeket nyomattam. Káposztákban 100g-ban 30 kalória van, ételkeményítő hozzá semmiség, átlagos napi kalóriabevitel meg 3000 körül van, szóval hajrá. :D Csak vigyázz, mert a sárgaborsó, lencse és társai kimondottan hízlalóak. Szóval járj utána. Zöldbab, levelesek, zöldborsó ment nálam állandó jelleggel. Zöldbab ételkeményítővel nagyon szar. :D Amúgy csirkemell. Csak úgy natúr. Nagyon finom, abszolút nem hízlal, azt is lehet nyomatni. Röviden ennyi. :D