A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
naponta kefélek, ezért nincs szükségem rá 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
laptop, hangfal, webcam, fényképezö, ora, vonatjegyek, gumicukor, távirányitok, telefon, orarend, usb kábelek fényképezöhöz, telefonhoz, 3-4 tányér, poharak, szivószálcsomag, 3l tea, az ember tragédiája, fésû, tükör, lámpa, pénz, parfüm 😄
(2 asztal van egymás melett hogy azért elférjek😄)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
mondjuk volt, hogy gyros volt az ebéd, de az meg 2-3 falat volt. csilis babot is szerettük.
monitor, hangszóró, egér, billentyûzet, fejhallgató.
kezdõ vagyok? >CCc
elõnyömre szóljon, hogy a mellettem lévõ szekrény tele van pakolva füzettel és papírszeméttel. és egy doboz lambériakapocs :daDs
de naponta leviszem õket, szóval 2-3 étkezésnyinél több sosincs.
u dont have to listen anybody else but me
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
elõzõ billem amúgy fehér volt, és azért basztam ki, mert egyszerûen tiszta retyó volt minden gomb, ha fejjel lefelé elkezdtem rázni, 2 éves kajamaradékok záporoztak ki belõle. és ez soha nem ért véget! ha egy percig ráztam egy percig csak jött 😄
kockaság legteteje.
füstlit mustárral, és olívabogyót eszek hozzá 😄
de ja, ha itthon kajálok ebéden kívül mindent a gép elõtt eszek.
egyszerûen unok asztalnál enni. dobolok a lábammal, nézek mindenfelé, várom, hogy mikor eszem már meg, és még az étvágyam is elmegy xD
http://images.netbag.hu/20080715/14574627647.JPG
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hangszóró (sose használom), modem, router, pendrive, rubik kocka, 4 füzet, számológép, analízis házi, két cd. A laptop, a kajástálcával és velem együtt az ágyon fekszik 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Telefon,aprópénz,bkv jegy(2db),hangfal(2db),egy imbuszkulcs,szemüvegtörlõ,hangerõszabályozó,számológép,személyi,és hasonlók,aprópénz,cipõfûzõ,bkv bérletbõl hajtogatott papírhajók,witcher CE,stick akksi,biciklis szerelõ "bicska",törött láncbontó,egy pantera album,egy camaro modell,munkavédelmi szemüveg,és ez csak az elõttem lévõ 50 centi széles területen.
Jobb oldalt:nadrág,egy dosszié,tele spanyol házikkal,kulcs,zacskó,benne 2 spanyolfüzet,tolltartó,összekötõkábel telefonhoz,mp3-hoz,régi teló,tollak,apró,egy kis kosár,benne apró,töltõk,és hasonlók,egy körzõ.
Az asztal legtetején:tankönyvek,bukó,guild wars(faction,nightfall,alap,nf preorder)pár könyv,doboz,amiben én sem tudom most így hirtelen,hogy mi van.
DFTBA ಠ_ಠ
monitor, hangfal, USB kábel, telóm, vízipipacsõ 😄, újság, pohár, tollak, cukrospapír, modem, lámpa 😄D
DFTBA ಠ_ಠ
mikor itthonvaok😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt