Mert szerinted ez így működik? :D Az egy dolog, hogy csak a kevesebb kajától tartósan nem fogsz fogyni, valaki meg abszolút nem tud, de amúgy meg a testsúlyod nagyon durva mértékben ingadozik. Egy nap ha megméred 3 alkalommal, akkor akár ilyen 3-4 kilós eltérések is lehetnek. Nem mellesleg nekem volt egy durva fogyókúrám, napi 2 órát megállás nélkül minimum mozogtam, de valamikor dupla ennyit, mellé meg voltak a 100 kalóriás napok, amit amúgy csak nyers zöldséggel hoztam össze. Ezt csináltam fél évig, 50 kilót fogytam, de megmondom neked, hogy az első két hónapban csak felfele ment a súlyom. Utána egy hónap alatt leugrott egyszerre vagy 12 kiló, majd utána olyan havi 8 kg minusz beállt állandó jelleggel.
Szóval a legtöbb ember nagyon el van tévedve kitartás, akarat, céltudatosság, eredmények terén a fogyókúránál. Merthogy ha másvalakinek 2 hónap alatt nem használ a fentebbi kúra, az minimum agyfaszt kap és abbahagyja. Bár ott megbukik a felvetés hogy a legtöbb ember nem tudna ennyire keveset enni. És azért tényleg fasza volt minden reggel úgy ébredni, hogy fáradt vagy, nincs erőd az élethez, nem pihentél semmi mert annyira keveset eszel, hogy kimerül, erőtlen vagy tőle. És akkor még erre kéne erőltetni minimum napi másfél óra aerob mozgást. Amúgy meg most nem kéne fogynom, de akarok egy ugyan ilyen kúrát újra, mert abban az időszakban sokkal jobb közérzetem volt, egészség terén hihetetlen mit tud művelni. Fáradt voltam a kevesebb kajától, ugyanakkor mégis energikusabb...