Lost: lezuhannak egy titokzatos szigeten ahol a túlélésért harcolnak arra várva hogy megmentsék őket. Majdnem olyan mint egy valóságshow. Van főlszál a történetben, de a sorozat 80%-a a karakterekről fog szólni. Sok flashback hogy mi történt velük régebben, hogyan éltek a szerencsétlenség előtt. Meg úgy alapjaiban az emberi kapcsolatokra épít, hogy hogyan tart össze a közösség, hogy mindig választanak egy vezért, stb.. Nekem nagyon tetszik, erős sorozat, kint is nagy név, a nézettsége is jó. Ajánlom.
House: egy arrongáns szaralak doktorról szól, aki amúgy a szakmájában kiemelkedő. Mindig különleges esetek kerülnek hozzá. Érdekesség, hogy minden rész olyan betegségeket tartalmaz, amit egy nagynevű igazi orvos talál ki, és mindegyik létező dolog, de amúgy nagyon ritka, és igen meredek esetek vannak benne. Ezt is nézem, de annyira addikt nem lettem. Elismerem, nagyon jó, tetszik, sőt, mostanában kezdenek bejönni az összeállóbb részek, de függő nem lettem. Viszont House alakítása és karaktere zseniális.
Prison Break: egy nagy csúnya gonosz vállalat egy nóném emberen akarja tisztára mosni magát, így ártatlanul börtönbe zárják és ki akarják végezni. Erre a tesója rájön, direkt börtönbe jutattja magát, és az a főcél hogy megszökjenek. Először tetszett, most már nem ajánlanám annyira. Elejét lehet érdemes megnézni, de ahol most vannak ott már annyira húzzák, nyújtják, hogy egyszerűen ráuntam és monoton lett. Első évad amúgy annyira nem is jó csak a vége fele, elején nagy a pangás, de amikor új volt akkor tetszett. Második szar volt, harmadik az első hangulatát hozta és igazából tetszett, ahol most tart az meg a másodikra hajaz, csak ez legalább nem szar, viszont ráuntam. :)