A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glzuka úgy képzeli, hogyha hangosan hallgatod a zenét a kocsiban, akkor nem hallod a kinti világot
nem tudja szegény, hogy akkor sem hallod - egy jobb autóban - ha nem hallgatsz zenét
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Errõl jut eszembe egy idióta kannibálos vicc:
Két kanibál beszélget:
-Hol a nõvéred?
-Mögöttem.
-Mögötted?
-Mög hát! ...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
most akkor mi van? <#nemtudom>#nemtudom>
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Hogy függ össze az agresszív sofõr és a zene üvöltetés? Ha valaki üvölteti a zenét az autóban az agresszív? Vagy ha valaki agresszívan vezet, akkor emellett zenét is üvöltet? 😄 Nem értem, aki a kérdést írta magyarázza már el pls, hogyan függ össze most a kettõ. Mert szerintem semmi köze a 2 dolognak egymáshoz. Vagy pedig én értem félre.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ezek a kérdések ujabban,amelyek igy kezdõdik, " ha olyan helyzetbe kerülnél...." sztem hülyeség.
az csakis akkor derülne ki ha odakerülne az ember és átélné az adott szituációt:S amugy nem !
persze van aki most is eltudja dönteni és lehet, hogy ugyis cselekedne:S de a döntõ többség sztem lehet,hogy pont másképpen döntene "éles" helyzetben😄
24 - Exile -Nov.23
a gond az lenne hogyha még emberi formája van, pl. egy levágott kézbe úgy röpke beleharapjak... na az lenne a kemény dió.
ahhoz meg hogy jól nézzen ki a "étel" elõ kell készíteni, na ez megint olyan hogy inkább eszem meg akárhogy mint hogy lenyúzzam egy ember bõrét, meg levágjam a husikat, és rácuppanjak.
u dont have to listen anybody else but me
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Felvonulnak az Andrássy úton és kezeket sütnek xD
Aki tüntet ellenük azt is megsütik! 😄
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Bocs az offért.
gamertag: kenobita
Meg a kamionon kezet eszünk és az uccán menetelünk.
Asszem szétkapnák õket seperc alatt, nem csak tojással dobálnának...
Þór vígi þessi rúnar
ezen beszartam 😄ASd
amúgy nyílvánvalóan poén, egy emberi nem lehet ilyen elmebeteg 😄
ps. Az is embert eszik, akirõl nemhinnéd...
a vékonyabb testû emberek meg fõleg hamarabb megkattannának, vadállatok lennének - amint eltûnik az a kis zsír, nincs, amibe beágyazódjanak az idegpályák.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A leírásban ismeretett esetet feldolgozó filmben (Életben maradtak - fsz: Ethan Hawke) is felmerült ilyesmi kérdés.
Az emberevés kérdése vitatható lenne, ha egy élõ, ártatlan embert kellene megölnöd, hogy megehesd. Nos akkor valóban felmerülhet benned a kérdés, hogy hogy éled le az életed azt követõen, de ha egy halottról van szó (és pláne, hogy az adott esetben a pilótákról volt szó, akik miatt eleve lezuhantak), akkor már kicsit más a helyzet sztm.
De volt egy másik, szintén megtörtént esetet feldolgozó film, Gulág címmel (fsz. David Keiht) ott meg 3 léptek meg a gulágról, ahol már a megszökés pillanatában tudták, hogy az egyikük "kaja" lesz, és hogy melyik, az attól függ, hogy ki húzza a rövidebbet / ki töri ki a lábát a hegyen... Na ez már meredekebb egy kicsit.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.