clio1616v#32254
Az agresszív és a nyugodt ember is lehet feszült természetesen, csak a feszültséget másképpen vezetik le.
Az agresszív ember agresszívan a nyugodt ember nyugodtan ^^ ezzel azthiszem nem mondtam semmi újat :D
Én biztos hogy nem fogok csak azért számítógépes játékkal játszani, hogy kitomboljam magam, mert nem vagyok tombolós eleve, sőt sportolni sem azért fogok, hogy feszültséget vezessek le. Egyszerűen, fel sem tud gyülemleni a feszültség, mert nem fontos hogy feszült legyek, ha valami az igazságérzetemet háborgatja, egy dallamos zene pillanatok alatt lecsendesíti ezt a fajta háborgáshullámot, de szinte mármi képes pillanatok alatt szertefoszlatni, nem kell hozzá agresszív módon viselkednem.
Mondok egy példát, amikor reggel arra kellett az autómhoz menni, hogy betörték a vezetőoldali üveget és kipakoltak belőle mindent, ami eladható és mozdítható, akkor mérges lettem, hogy most mehetek és vehetek egy új üveget és el fog menni a fél napom mire beszerelik. az ideges állapot addig tartott amíg kitakarítottam a szilánkokat, amik mellesleg szévagdosták az ujjaimat és a körmöm alá mentek az apró szilánkok, megvártam míg elállt a vérzés és mentem dolgozni.