A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
u dont have to listen anybody else but me
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
u dont have to listen anybody else but me
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
azért szórakozni is kell
éld ki magad rendesen mert késõbb ha családod lesz az már felejtõs lesz...
"hétvégére szervezz bulit xD" - erre inkább nem írok semmit, sajnálatos okok miatt a bulikat én soha sem tudtam, és soha sem fogom élvezni, de ez nem az a topik, ahol ezt kitárgylajuk.<#szomoru1>#szomoru1>
Hétvégén különben is örülök, ha nyugodtan, zavartalanul csinálhatom a dolgaimat, ez a hétköznapi munka eléggé lefáraszt.
Szülõk, most elmentek 5 napra a Balatonra, szal 5 napra enyém a ház. :) Meg közbe keresek is, mert ugye járok dolgozni vakulásig.
jönnek egybõl a szomszédok...
szal használjátok ki otthon a perceket xD
hát ha lenne rá kash h egy jokis házat beszerezzek akkor lehet elmennék...de am jó ez igy nekem ahogy van most :XD
a kérdéshez odalehetett volna irni ,h a legtöbb idõt :D
mert ha csajomnál lakok 1 hétig akkor most nem irhatom be azt mikor az év többi részében meg itthon ^^
24 - Exile -Nov.23
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
hány évesek vagytok már, hogy ennyire elvágytok :p
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
kertes ház: ha az egész ház a tiétek, ettõl persze nem muszáj kertnek lennie, és lehet egy hatemeletes palota is
emeletes ház: rajtatok kívül vannak más lakók is (panel, téglaház, társasház), ettõl még lehet kert is
én szeretem itt :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
http://flickr.com/photos/zolika90/
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
http://www.flickr.com/photos/bubue/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™