A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-esrõl lemaradt: samsung C100. ez egy tök alap polifónikus színes kijelzõs telefon (akkor kezdett divatba jönni a fényképezõ), a siemens meg egy teljesen puritán karakteres cucc volt :D

a mostani nekem tökéletesen elég és ki se használom. néha fotózok, néha hallgatok zenét, de inkább csak telefonálok, pedig tud még 10x ennyit.

BaliBoy
Csak akkor ha elromlik a jelenlegi.
Ez nálam néhány évet jelent.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

3-4 évente. nem vagyok egy telefonbuzi. ezt jól mutatják az eddigi telefonjaim:

1: siemens m35i (akkor közép-alsó kategóriás volt)
2: samsung (középkategória)
3: nokia 6131 (közép-felsõ kategória)

jól látszik a telefonok fejlõdése is, és az is, hogy nem vettem túl gyakran telefont :D
még mindig a nokia van meg (2 éves), és meg is lesz még 1-2 évig biztos.

Carlos
Félévente, mert megtehetem, bár most megtaláltam az igazit, ami kihúzza egy darabig, remélem.
Amúgy nem a divat miatt, csak keresem a nekem megfelelõt...
3ik.

Þór vígi þessi rúnar

PyRex
ELSÕ :)

De nem azért veszek félévente, "mert megtehetem" <- nem vagyok ilyen sznob. Inkább csak eddig nem találtam meg a megfelelõt. Bár most már október óta ugyanaz a telefonom van és nem is nagyon akarom cserélni.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Doomista
Heineken örökké !

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

gercse
Arany Ászok a söröm :)

ja bocs hülye vagyok, semmi

neked aztán pláne a nem sörözöm-re kellett volna

MaSzKa
Német sõrpárti VOK :D

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Pepsi Twist
Amúgy csináltam új IPt és nyomtam az egyébre és most be írom hogy DÍZEL!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gunnersboy
Egyéb (kommentben)

nemigazán szoktam alkoholt inni, csak ha valamilyen alkalom van, de akkor is inkább Coronita vagy Miller

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Casillas
de az meg nem igaz
példa: iskolába járni se szeretek néha, mégis megteszem
attól hogy nem a sör a kedvencem, iszok azt is, de nem tudnék márka alapján választani

Vivimos por ti, vence por nosotros.

PíszLávJuniti
Ebben van valami.
Heineken a legutolsó amit iszok

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

[HUN]FaTaL
De miért egyéb, az a sörökre vonatkozik. Neked a "nem sörözöm"re kellett volna nyomnod.

http://goo.gl/gd6Zi5

Casillas
Egyéb: konyakkóla :)
nem túl szeretem a sört, aztán kiválogatni meg macerás lenne a jókat (vannak, ez tény.), persze ha sörrel kínálnak, vagy csak az van, fogyasztok szívesen :)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Pepsi Twist
Heineken

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Paulie
41<#wave>

.

Egyéb (kommentben):
Desperados

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

VRSDM
amit mi jónak gondolunk, de úgy véljük hogy nem vették elegen észre, átsiklottatok rajta, azt jelöljük így!

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
kijelölt szavazás. felhívó figyelemmel bír :)

sweech
a "Képzelj el egy átlagos napot. Hol tartózkodsz éppen?" szavazás mellett miért van csillag?

Énvagyokazapád
nem iszok, inkább vezetek.

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

kas123
heineken, coronita (y)
vedelésre az elsõ,élvezetnek a második :)

poppe
miller coronita akkor jó, ha nem akarod h asszony érezze rajtad :D ahhoz kicsit drága h azt vedelje az ember literszámra

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

bardocz
Nem mind1 milyen sör,ha csapolva,korsóban jéghidegen adják? :-)
Rockynhooo
sosem ittam még egyiket sem.. pedig mindig mikor münk tescoba vásárolni party elõtt mindig elgondolkozok h megkéne kóstolni ... de majd egyszer xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

VRSDM
errõl van szó, amcsik azt vedelik, akkor nekünk is azt kell?
gáz valami mást inni a helyi klubban?! :)
én egyedül nyomtam zipfer-re, attól még lehet finomat inni hogy ne kelljen majmolnom másik 10-et :|

a Coronita az mexikói kukorica sör, az amcsik azt vedelik, meg a millert :D
szerintem kifejezetten finom, csak nem a mi izlésünknek való, meg nem a pénztárcámnak XD
NeverwinterKING
dreher powa^^

\"You are fucking crazy people!\"

sok itt a kisiskolás... :DDD
zolo
1 választás az sztem kevés...
Beck's, Soproni, Dreher, Ászok, esetleg Edelweiss, hol mit lehet kapni...

http://flickr.com/photos/zolika90/

sweech
elég geciszánalmas.

beszarok, már a sörnél is jönnek a divatozások :DDDd

Safeguard szappannal meg csak a divatmajmok mosakodnak?
már csak 30,33%

VRSDM
Coronita az nem sör, hanem valami nyál a divatmajmoknak, amit el tudnak szopogatni a dizsiben a szívószálukkal.

sör az legyen korsóban, sok habbal, kemény büfögésekkel :D

"Nem sörözöm 37" <#ticking>

http://thenamelessphoto.com/

bardocz
Jah,tény,hogy kurvajó reklámai vannak:D
Rockynhooo
jaja , mert az van a legjobban hypolva és akkor az a legjobb.. :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bardocz
Nekem nagyon ilyen divatsörnek tünik.Érdekes módon azt mindenki megissza,aki utálja a sört az is.
szégyen gyerekek, ezért nem volt kivel innom vizsga után, akkor igyatok vizet :P
én keserûnek érzem a barnasört, de ha édes lenne se lenne jobb :D

nekem a világos sörök ízlenek, még a félbarnát sem szeretem

JAG1
Heineken...
Az nem sör. Valami vizes vacak. Még a Balatoni világos is ízletesebb..

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

tommyg
hubertus

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

HunnernesKonge
Heinekenre szavazam mert az a leggyakoribb amit iszom, egyébként a best nálam a Leffe Bruin
LoL, nem Pulveliner, hanem Paulaner:$

Sry a tripla postért...

bardocz
Én ilyen házi sört a pince nevü helyiségben ittam,budafokon van.Van benne valami,mert kevesebbet ittam,és ugyan úgy kevertem,mint egy elõzõ alkalommal,oszt mégis hánytam :C
Jah, amikor 2 éve ott voltunk, kb. 600 Ft volt egy pohár, de hát a jót meg kell fizetni:)

Én is, ezért is írtam a Staro-t. Világos sörökbõl Zlaty Bazant. Egyébként kóstolta már valaki a MOM-ban lévõ sörházban a söröket? Pulveliner Salvator:) Félbarna, próbáljátok ki;)

sweech
ha iszok akkor vagy heineken vagy beck's. most nem tudom melyik ízlik jobban, de asszem heineken :P