• Molnibalage
    Nem verés kell. Még az elején két pofon. Ikertesóm egyszer visszaszólt anyámnak a "légyszíves viegyed le a szemetet" kérésre, egy "nem vagyok a csicskásod" mondattal. Puff, egy pofon. Ezen kívűl összesen még egyszer lett bevágva a hideg zuhany alá mikor verte e hisztit. Eredmény?

Soha többett nem kellett ilyen tettre ragadtani anyámnak magát. Normális, házaz ember már a tesóm. Ez nem verés.

Anyám a tiltás ellenére felpofoztott egy kis pöcsit a suliban, kapott egy írásbeli figyelmezetést 4 (!!) hónappal később. Eredmény?

Az osztályba csak helyettesíteni jár ahol a gyerek van. Volt egy kis pusmus és anyám szépen megszólalt. Nos, tudjátok, hogy én mit csináltam. Most is megfogom. Feszült figyelem és csend volt az osztályban. Ha máshogy nem megy... Érdekes módon mióta világ a világ a fizikai fenyítés jelent volt az emberi társadalomban. Ehhez képest csak a mai liberális (meg a jó kurva anyád azt bazdmeg...) szemlélet eredménye ez.

A felső szerv átfutási ideje ennyi. Akkor inkább több (minden?) hatalmat a tanár kezébe. Ott fent csak szart csinálnak, magyar bálint és hiller helye a Duna alján lenne.

Ha én lennék az oktatási miniszter olyan eszközöket adnék a tanárok kezébe ami akkor volt mikor én voltam iskolás. Nekünk is voltak kisebb-nagyobb ügyeink, de aztán megkaptuk a magunkét. Régen, ha a szülő megtudta, hogy a tanár felpofozza a gyereket akkor nem bemószerólni ment a suliba, hanem helyből lekevert ő is egyet, hogy "az anyád úristenit, te büdös kölök". Már, ha a gyerek el merte mondani. Ha nem merte és utólag derült ki akkor kettőt kapott. Egyet azért, mert kapott és egyet azért, mert nem volt őszinte szüleivel szemben.

28 gyerek volt az általánosban az osztályomban. Ebből 1-2 volt deviáns vagy az igazi nevelhetetlen rosszcsont. Abból a felének benőtt a feje lágya felnőtt korára. Ma anyám osztályában 40% (!!) az akire azt mondanád, hogy ez nem gyerek, ez egy állat. Úgy is kell neveli, először EMBERT kell faragni belőle.

A gimiben 33 egyénből 2-3 volt ilyen pimasz kis szarházi, de 4 évvel gimi után az osztálytalálkozón már csak egy volt ugyanolyan hülye és pimasz.

Az ami 15 évvel ezelőtt volt idilli állapotnak tűnik.

Ha ez a trend folytatódik akkor én elhúzok erről a trágyadombról.