A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://goo.gl/gd6Zi5
De, ha az mp3/film/játék gyüjteménye után nyilatkoznának itt sokan, akkor lenne csak igazán szép az eredmény.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
/Eredeti XP-je van és Oxygen Office-t használ, a játékok...khm...van legális is/
Þór vígi þessi rúnar
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
ja, egyszer hozzám ketrült valakinek az 500 forintos nyaklánca. de nem én raktam el 😄
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ez a 14 ember írjon már plz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
az is lopás ha melóból 1nyomtatás után melléraksz még 1 lap papírt, "jó lesz az otthonra", vagy ha céges autóval útbaejted a barátnõt egy kuffantásnyira. szóval nézzen mindenki magában, olyan aki nem lopott, na olyan nincs :]
u dont have to listen anybody else but me
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
aztán felratuk egy villanypózna tetejére. azóta is ott hevernek, kõ kemények már, komolyan mondom betonhoz odavágom és olyat szól mint egy betonvas 😄
igaz a térfogatuk jelentõsen leapadt 😛
u dont have to listen anybody else but me
Loptam egy pez cukorkát mert a kurva bevásárló kocsiból kiesett ha kell ha nem ezért zsebre vágtam lincselj meg vagy küld rám az erkölcsrendészetet XD. De most komolyan "Szánalmasan... és még õk rinyálnak hogy a piolitikusok lopnak..." a mi 100-200 ft -unk hozzájuk képest semmi komolyan mondom te nem vagy észnél. "Gané" emberek vagyunk. 1000% hogy már te is loptál😄. nem adtál vissza anno osztálytársadnak egy 20 ftos ceruzát vagy a radírdját, ezé sitten fogod tölteni az éjszakát.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...