A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is😄

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Bulykin
szintén

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

sweech

NEOreg3
nagyon sok trágár szót használok, sajnos

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

N o N a m e
Itthon egyáltalán nem szoktam, iskolába Hát b*zmeg elég gyakran.😊 😄
egyáltalán nem szoktam

Hát b*zmeg elég gyakran.😊

DJ Skyline
változó. itthon szoktam csúnyán beszélni, utcán csak ésszel, társaságban meg a társaságtól függ. szóval megválogatom mit hol mikor mondok. de ettõl függetlenül: Hát b*zmeg elég gyakran.😊

miilann
nincs olyan aki ne lopott volna,lopjátok elõlem a zokszigént,dögöjjetek meg :-c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

SötétBarom
Vendéglátás 😊 10-30

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

[HUN]FaTaL
Sosem loptam még (már amennyiben a warez nem számít bele, bár a sikkasztásból ítélve fizikai lopásról van szó). Ha a warez is számít akkor már szerintem több millió. /Windows eredeti, officet nem használ, játékok hát van 1-2 legális is/

http://goo.gl/gd6Zi5

Rettenthetõ
Ha a programokat is beleszámolnánk, akkor az a néhány Photoshop, 3D Studio MAX stb, és más hasonlóan olcsó programokkal igencsak vinné az utolsó a pálmát.
De, ha az mp3/film/játék gyüjteménye után nyilatkoznának itt sokan, akkor lenne csak igazán szép az eredmény.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Carlos
Ha a warez-t is oda számolnánk, szerintem nem 9% lenne... Márha azt vesszük, hogy mennyi egy XP/Vista meg a szokásos alap cuccok.
/Eredeti XP-je van és Oxygen Office-t használ, a játékok...khm...van legális is/

Þór vígi þessi rúnar

Sosem loptam még.

NeverwinterKING
azé meg nézném h ki az aki sikkasztott 😄

\"You are fucking crazy people!\"

hm

Szabi84
mennyi enyveskezû jár ide, én is csórtam már túrórudit általánosban😄

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Bulykin
😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

én valszeg loptam már 10-20 forintos dolgokat, pl. egy darab krétát, vagy ilyenek. de nem jutott ezsembe igazából semmi, szalk arra szavaztam, hogy semmit.
ja, egyszer hozzám ketrült valakinek az 500 forintos nyaklánca. de nem én raktam el 😄
na, mesélj!

mama2
Sikkaztottál?😮 Sintér vagy?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

sweech
én se azt írtam, hogy mindenki 😊

ChuckyHUN
párszáz forint.. fogadtunk még régen,. hogy ugyse mersz kilopni 2 csomag rágót😄 ilyenek,... nekem olyan is volt h visszamentem és kifizettem😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Pepsi Twist
én ezt úgy mondtam hogy nem warezoltam meg semmi hanem rendesen...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hegi90
sose loptam még..

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sweech

banok
"Százezreket, milliókat loptam/sikkasztottam már. 14"

ez a 14 ember írjon már plz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sókat

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

helyes

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

gergobaby
Soha

Toshiba L300-2C5

tommyg
én elsõbe egy csomag ropit

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

RoR zsozso
Én még óvodába elloptam egy krétát 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsõbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Black Hawk
Számít ha a szomszéd tudja?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Lopod-e a netet ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

1 forint kb 5,5 bit
thnx.
PíszLávJuniti
1 bit hány forint?!

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

50.000-100.000 Forint fölött. 😄
<#schmoll2>
VRSDM
olyan nincs aki nem lopott!
az is lopás ha melóból 1nyomtatás után melléraksz még 1 lap papírt, "jó lesz az otthonra", vagy ha céges autóval útbaejted a barátnõt egy kuffantásnyira. szóval nézzen mindenki magában, olyan aki nem lopott, na olyan nincs :]

u dont have to listen anybody else but me

poppe
italozó életmódot élsz-e? <#vigyor2>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Tûzoltó autó tengely 2 kerékkel mennyit ér?
VRSDM
8ba minden lap loptunk a zöldségebõl egy szem krumplit :]
aztán felratuk egy villanypózna tetejére. azóta is ott hevernek, kõ kemények már, komolyan mondom betonhoz odavágom és olyat szól mint egy betonvas 😄
igaz a térfogatuk jelentõsen leapadt 😛

u dont have to listen anybody else but me

Black Hawk
édes istenem te tényleg ennyire madár vagy?
Loptam egy pez cukorkát mert a kurva bevásárló kocsiból kiesett ha kell ha nem ezért zsebre vágtam lincselj meg vagy küld rám az erkölcsrendészetet XD. De most komolyan "Szánalmasan... és még õk rinyálnak hogy a piolitikusok lopnak..." a mi 100-200 ft -unk hozzájuk képest semmi komolyan mondom te nem vagy észnél. "Gané" emberek vagyunk. 1000% hogy már te is loptál😄. nem adtál vissza anno osztálytársadnak egy 20 ftos ceruzát vagy a radírdját, ezé sitten fogod tölteni az éjszakát.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ennyi politikus jár esgére ?<#buck>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sweech
utolsó pontra sokan a warez miatt nyomtak, nem olvasták el a leírást.

Pepsi Twist
én inkább sikkasztottam 😊 de azt 8 év alatt a rohatt sokat 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gunnersboy
#5426 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

ha valaki felvalalja hogy 50.000-100.000 Forint fölött. mit lopott az irja mar lek kivancsi vagyok 😄😄😄